Μια ακόμη ιδιαίτερη παρουσία προερχόμενη από τον χώρο της ιατρικής προστίθεται στο ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα.

Πρόκειται για την παιδίατρο Χριστίνα Μπασιούρη -Ανδρεαδάκη η οποία κατέρχεται ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ηρακλείου με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Η Χριστίνα Μπασιούρη -Ανδρεαδάκη είναι μητέρα τριών παιδιών,σύζυγος του Μηνά Ανδρεαδάκη, γενικού ιατρού, τέως Αντιδημάρχου Ανωγείων.

Είναι απόφοιτος Ιατρικής σχολής Βελιγραδίου, παιδίατρος και μετά από μία μακρόχρονη πορεία στα νοσοκομεία του Αγίου Νικολάου,του Βενιζελείου νοσοκομείου και του ΠΑΓΝΗ ασκεί την παιδιατρική στο ιατρείο της στο Ηράκλειο από το 2007. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Μιλάει 3 γλώσσες την Αγγλική, τη Γερμανική και την Σερβοκροάτικη. Αγαπά τη μουσική, το χορό και τους περίπατους στη φύση.

«Το 1998 επέλεξα να ζήσω στην Κρήτη,ακολουθώντας τον άνθρωπό μου και το όνειρό μου, σεβόμενη τις οικογενειακές αξίες και παραδόσεις. Αυτό τον τόπο τον αγαπώ και τον σέβομαι,τον έχω περπατήσει απ\’ άκρη σ\’άκρη ,λατρεύω τις μυρωδιές του και τ\’ αγέρι του, τις βουνοκορφές και τα ξωκλήσια του, την περηφάνια και τη λεβεντιά των ασυμβίβαστων κατοίκων του και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει απ\’ το χέρι μου για να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας ανέπαφο» αναφέρει η κ. Μπασιούρη Ανδρεαδάκη .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook