Δωρεάν καφέ και άλλα ροφήματα προσφέρουν στα καταστήματά τους σε ολόκληρη τη χώρα από το πρωί και μέχρι τις δύο το μεσημέρι σήμερα τα Mikel, στη μνήμη του παππού των καφέ, Μιχάλη Κυριακάκη που πέθανε χθες σε ηλικία 85 ετών.

Η κηδεία του Μιχάλη Κυριακάκη, το πρόσωπο του οποίου εμφανίζεται στο λογότυπο της εταιρείας και είναι το σήμα κατατεθέν της, θα γίνει σήμερα στη Λάρισα.

Τα καφέ Mikel είναι δημιούργημα του Λευτέρη Κυριακάκη (γιου του εκλιπόντος), ο οποίος ξεκίνησε ανοίγοντας ένα μαγαζί στη Λάρισα. Η επέκταση, όμως, και η κάθοδος στην Αθήνα δεν άργησε να έλθει. Ηδη, μόνο στην πρωτεύουσα έχουν ανοίξει 19 καταστήματα, που μέχρι τα τέλη του χρόνου θα έχουν γίνει 40. Αλλα τόσα έχει αναπτύξει στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πλέον στα σχέδια υπάρχει και η επέκταση στο εξωτερικό.

Ο ιδιοκτήτης της διάσημης πλέον αλυσίδας από την ίδρυση του πρώτου του μαγαζιού μέχρι και σήμερα με την κίνησή του αυτή δεν σταματά με κάθε τρόπο να τιμά την οικογένειά του. Το πρόσωπο του πατέρα του, που πέθανε χθες, είναι αυτό που επέλεξε για το λογότυπο της αλυσίδας, ενώ το όνομα της μητέρας του (Γεωργία) για την εταιρεία παραγωγής φρέσκων αρτοσκευασμάτων και γλυκών-Georgia.

Μαζί του στη διοίκηση της εταιρείας είναι και δύο από τα εννέα αδέλφια του, ο Μιχάλης και ο Κυριάκος, τα οποία έχουν επιφορτιστεί με τα οικονομικά και την οργάνωση του σχεδιασμού των νέων καταστημάτων. Τα ονόματά τους μαζί με το δικό του σχηματίζουν το brand της εταιρείας, Mikel. 

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook