Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (13/04) στα Χανιά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εντιμότητα στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!»  θα παρακολουθήσουν οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πλατανιά.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Εντιμότητα στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!» θα συμμετέχουν οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πλατανιά Χανίων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων.
Το πρόγραμμα «Εντιμότητα στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!», υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο: «Staying on Side», στο οποίο συμμετέχουν έξι παραρτήματα της Διεθνούς Διαφάνειας σε Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία και Πορτογαλία, υπό τον συντονισμό της Γραμματείας της Διεθνούς Διαφάνειας, σε συνεργασία με τη European Professional Football Leagues (EPFL) και την German Football League (DFL). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.
Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δράσεων πρόληψης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης κυρίως της νέας ποδοσφαιρικής γενιάς απέναντι στους κινδύνους του παράνομου στοιχήματος και του εθισμού στον τζόγο, μέσα από την αξιοποίηση ειδικά διαμορφωμένου εκπαιδευτικού υλικού και τη συζήτηση γύρω από πραγματικά γεγονότα.
Σημειώνεται, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθεί πληροφοριακό υλικό στους παίκτες και ένας εκπαιδευτικός οδηγός στους προπονητές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook