Δύο σημαντικά… γρανάζια της καλοδουλεμένης του μηχανής θα στερηθεί για μερικά παιχνίδια ακόμα ο Α.Ο. Χανιά.
Οι Αλέξανδρος Παπατζίκος και Σωτήρης Τσάτσος, που δεν έπαιξαν κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, θα ακολουθούν για αρκετές ημέρες ακόμα ειδική θεραπεία.
Η Χανιώτικη ομάδα αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης (10/04) με τελικό προορισμό την Κέρκυρα, όπου στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Φαίακες (13/04, 15.00-OTE ΤV), για να \”ρεφάρει\” την ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Βέβαια και οι γηπεδούχοι του πρώην παίκτη του ΑΟΧ – και του Πλατανιά – Δημήτρη Ραπτάκη και του παίκτη που ανήκει στον Πλατανιά Χερόν Μπεριάν, \”καίγονται\” για τη νίκη, αφού ξεκίνησαν κι αυτοί τις υποχρεώσεις τους με εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας και ανακοινώθηκε και η αποστολή για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα/Κασσιόπη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε την 18άδα η οποία είναι η ίδια ακριβώς με το ματς κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή θα προπονούνται καθημερινά με τον Γιάννη Μπακόπουλο.

Γνωστά έγιναν και τα αποτελέσματα από τις μαγνητικές του Αλέξανδρου Παπατζίκου και του Σωτήρη Τσάτσου μετά και την εξέταση τους από τον Ιατρό κ. Κυριάκο Κακαβελάκη.

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος έχει ένα αιμάτωμα στην έσω κεφαλή του τετρακέφαλου και γι’ αυτό τον λόγο κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει στα δυο επόμενα παιχνίδια και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία τις επόμενες ημέρες.

Ο Σωτήρης Τσάτσος έχει μια φλεγμονή τον τένοντα του προσαγωγού και θα ακολουθήσει και αυτός ειδική θεραπεία τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή

Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Βασιλόγιαννης, Βαλλιάνος, Πάγκαλος, Σκάρος, Μπουντόπουλος, Μαραγκουδάκης, Λουκίνας, Ρίζος, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook