Υποψήφιος στο συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη και στο ψηδοφέλτιο του Απόστουλου Βουλγαράκη για την αντιπεριφέρεια Χανίων, κατεβαίνει ο Γιώργος Πολιουδάκης.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναφέρει:

"Στις εκλογές της 18ης Μαϊου η χώρα καλείται μέσα από καθημερινές αλλαγές και προκλήσεις να υλοποιήσει, αλλαγή φιλοσοφίας και πρακτική άσκησης της εξουσίας.

Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του,να δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον,απαγκιστρωμένο από τα γρανάζια και τη μεμψιμοιρία της κεντρικής εξουσίας.

Στη μάχη αυτή των σαρωτικών αλλαγών και των προκλήσεων είμαι ΠΑΡΩΝ.

Μαζί,με το Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αποστόλη Βουλγαράκη, να κάνουμε πράξη τη συνεργασία,την ισόρροπη ανάπτυξη,το συγκρητισμό, αφού όλοι έχουμε κοινούς στόχους και οράματα, κοινή καταγωγή και μέλλον.

Μαζί να συνεχίσουμε, τη δημιουργική πορεία προόδου και ευημερίας που μέχρι σήμερα ακολουθήθηκε,υλοποιώντας το όραμα μιας ΚΡΗΤΗΣ ενιαίας και αδιαίρετης.

Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε την πατρίδα μας την ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ."

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ
Πλοίαρχος Α' Ε.Ν.
Διευθυντής-Επίκουρος Καθηγητής Ναυτικών Μαθημάτων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης.
τ.Δήμαρχος Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


• Γεννήθηκα στη Σαρακήνα Σελίνου και από την ηλικία των 3 ετών ζω στις Μουρνιές Χανίων.
• Είμαι γιος του Σελινιώτη Παύλου Πολιουδάκη(Πολιού) και της Κεραμειανής Αικατερίνης (Κατίνας) Κουντουράκη.
• Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ματίνα Κουλουριώτη.
• Είμαι απόφοιτος της Ανώτατης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, φέρω το βαθμό του Πλοιάρχου Α’ Ε.Ν. και μιλάω Αγγλικά.
• Είμαι Διευθυντής-Επίκουρος Καθηγητής Ναυτικών Μαθημάτων στην Α.Ε.Ν. Κύμης.
• Έχω εργαστεί ως πλοίαρχος σε ποντοπόρα πλοία, καθώς και ως εκπρόσωπος εταιρίας σε ναυπηγήσεις πλοίων.
• Έχω αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δραση.
• Έχω διατελέσει Δήμαρχος Μουρνιών-Χανίων 1990-1998, Δήμαρχος Ελευθερίου Βενιζέλου 1999-2006, Δημοτικός Σύμβουλος Μουρνιών-Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου (επικεφαλής αντιπολίτευσης), Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποχέτευσης Περιαστικών Δήμων Χανίων, Αντιπρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ και μέλος της ΤΕΔΚ Χανίων.