Οι Γιατροί του Κόσμου, ο ΟΚΑΝΑ και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ συνδιοργανώνουν πασχαλινό παζάρι, στην πύλη της Sabbionara από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

\”χαρίζοντας στα ανιψιά, βαφτιστήρια, ευγονία αλλά και στο εαυτό σας τη πασχαλινή λαμπάδα των Γιατρών του Κόσμου, βοηθάτε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που έχουν ανάγκη

Φέτος, οι εθελόντριες των Γιατρών του Κόσμου τμήματος Χανιών δημιούργησαν και πάλι μία σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, όλες με την υπογραφή των εθελοντών που τις δημιουργούν.

Με δωρεά 7 ή 9 ευρώ οι μοναδικές λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου μπορούν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Μπορειτε να τις βρείτε στα πολυιατρεια μας Μπονιαλη 11 τηλ 2821023110 και στο πασχαλινό παζάρι που θα γίνει στη Πύλη Σαμπιοναρα σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Επιλέξτε κι εσείς μία από τις λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου και χαρίστε ένα χαμόγελο ελπίδας στα παιδιά που μας έχουν περισσότερο ανάγκη\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook