Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την 6η θέση στο πρωτάθλημα και πλέον μόνος στόχος όλων στην ομάδα είναι να κερδίσουν τον Παναθηναικό και να παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από πολλά χρόνια.

Έτσι μπορεί την Κυριακή (13/4) να αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την τελευταία αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, αλλά το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (16/4) με τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο ματς αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές κόντρα στους Αγρινιώτες λόγω απουσιών αλλά και επειδή ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να προφυλάξει παίκτες για το ματς με το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα απόντες θα είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο, Μαρκ Ζόρο και Θοδωρής Τριποτσέρης που συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι ενώ ο Μπανούσης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο 34ο λεπτό και θα μείνει εκτός για 3 μήνες.

Ο 26χρονος μέσος έχει υποστεί βλάβη στην ποδοκνημική και χτες (10/4) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά.

Όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει  βασικό τον Αλέξη Περογαμβράκη αλλά και το Μανώλη Ροβύθη.

Όσον αφορά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο το πιθανότερο είναι να παίξει με τους Μπαρέιρο και Δαμιανάκη.

Ωστόσο η ομάδα του ΟΦΗ δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά θα μείνει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί ενόψει Παναθηναικού.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook