Ως θεία μετενσάρκωση λατρεύουν τους σιαμαίους Shivanath και Shivram Sahu στην Ινδία. Παρότι ένας γιατρός είπε πως θα ήταν πιθανός ο διαχωρισμός των 12χρονων αγοριών, που είναι ενωμένα από τον κορμό και κάτω, εκείνοι είναι αποφασισμένοι να ζήσουν για πάντα μαζί.

«Δεν θέλουμε να χωριστούμε. Θέλουμε να μείνουμε έτσι και όταν μεγαλώσουμε. Θέλουμε να ζήσουμε έτσι», λέει ο Shivram.

Τα αγόρια γεννήθηκαν σε ένα μικρό χωριό στην κεντρική Ινδία κι εντυπωσίασαν τους πάντες με την ικανότητά τους να φροντίζουν τους εαυτούς τους: πλένονται, ντύνονται και τρώνε μόνα τους.

Τοπικός γιατρός είχε πει στους γονείς τους πως τα δύο αγόρια ήταν υγιή αλλά πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τα χωρίσει. Πιστεύεται πως έχουν ένα στομάχι αλλά ξεχωριστούς πνεύμονες, καρδιές και εγκεφάλους.

Τα δύο αγόρια καταφέρνουν να κατέβουν μόνα τους τις σκάλες, ακόμα και να παίξουν κρίκετ κι άλλα παιχνίδια με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς.

«Μάθαμε μόνοι μας τα πάντα. Πάμε στο σχολείο με το ποδήλατο και μπορούμε να παίξουμε κρίκετ», προσθέτει ο
Shivanath.

Είναι μεταξύ των καλύτερων μαθητών του σχολείου τους και κάνουν περήφανο τον 45χρονο πατέρα τους Raj Kumar και τη μητέρα τους Srimati που έχουν ακόμα πέντε κόρες.

«Οι περισσότεροι διασκεδάζουν βλέποντας τα παιδιά μου αλλά εγώ καταλαβαίνω όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν», λέει ο Kumar. «Την εποχή των βροχών δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς να περπατήσουν και όταν ο ένας θέλει να καθίσει ο άλλος πρέπει να ξαπλώσει. Αλλά δεν τσακώνονται. Όταν ο ένας θέλει να παίξει ο άλλος συμφωνεί», προσθέτει.

Ο πολύτεκνος πατέρας λέει πως δεν θα άφηνε κανέναν γιατρό να χωρίσει τους γιους του ακόμα κι αν είχε τα λεφτά και η επέμβαση ήταν εφικτή. «Ο θεός τους έφτιαξε έτσι, έτσι θα παραμείνουν», τονίζει, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δείτε τις φωτογραφίες

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook