Ως «εγκληματική οργάνωση» που λειτουργεί παράλληλα και ως «μπίζνα» χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου στην Βουλή προχωρώντας σε καταγγελία κατά του Ηλία Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι βουλευτής της ΧΑ είναι προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου και την ίδια ώρα επιτίθεται στην μη κυβερνητική οργάνωση. «Η επιχείρηση Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμη και αυτούς που την πιστεύουν. Την ίδια ώρα που δίνεται εντολή για επίθεση στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής που είναι επιχειρηματίας είναι και προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου» ανέφερε ο υπουργός κάνοντας λόγο για υποκρισία εκ μέρους των χρυσαυγιτών.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, Πέμπτη, μέλη του ναζιστικού μορφώματος επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε μετανάστες, αλλά και σε έλληνες ασθενείς, στο Πέραμα.

Σύμφωνα όμως με έγγραφα που κατέθεσε ο υπουργός στην Βουλή, η εταιρία «Φάλαγγα» του κ. Παναγιώταρου αν και εμπορεύεται είδη ρουχισμού προμήθευσε τους Γιατρούς του Κόσμου με:
2.400 οδοντόβουρτσες, 3.600 οδοντόκρεμες, 2.800 σαπούνια, 3.800 μαντήλια αντισηπτικά, 1.110 σαμπουάν και 780 σαμπουάν έναντι 24.969 ευρώ!

Δηλαδή, ο βουλευτής από την μια πουλά προϊόντα στον Οργανισμό προκειμένου να τα μοιράσει σε αλλοδαπούς και από την άλλη του επιτίθεται υποστηρίζοντας «δράσεις μόνο για έλληνες».

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση βρίσκεται στο ΣΔΟΕ καθώς όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό του υπουργείου Εργασίας: «απο τον έλεγχο που διενήργησε ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών για λογαριασμό της Υπηρεσίας μας, προέκυψε ότι τα είδη που αναφέρονται στο τιμολόγιο (σ.σ. οδοντόβουρτσες κ.α.) δεν συνάδουν με την δραστηριότητα του συγκεκριμένου προμηθευτή…».

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook