​Άσχημες μνήμες ξυπνάει η εκδίκαση της δολοφονίας του 20χρονου Ντανιέλ από την Λούτσα. Ολόκληρη η Ελλάδα είχε παγώσει με την αποκάλυψη ότι ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2012 από τον φίλο του, ο όποιος στη συνέχεια μαζί με έναν άλλον νεαρό κάλυψε τη σωρό του άτυχου αγοριού με μπετόν.

Να θυμίσουμε ότι ο δράστης φέρεται να συναντήθηκε με το θύμα και να τον κατεύθυνε στο ξυλουργείο όπου εκεί τον περίμενε άλλος ένας φίλος τους (δεύτερος κατηγορούμενος). Εκεί ο άτυχος 20χρονος άφησε και τη τελευταία του πνοή έπειτα από θανατηφόρα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι και στη συνέχεια οι δράστες τσιμέντωσαν το αδικοχαμένο παλικάρι στην αποθήκη του ξυλουργείου.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος όταν πήγε στο «αιματοβαμμένο» ξυλουργείο και πρόσεξε το φρέσκο τσιμέντο.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον πρώτο κατηγορούμενο έπειτα από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία. Επιπλέον του επέβαλε και 8 χρόνια κάθειρξη για οπλοφορία, οπλοχρησία, περιύβριση νεκρού και διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση από τοξικομανή. Στον δεύτερο κατηγορούμενο επέβαλε κάθειρξη 15 ετών για απλή συνεργεία σε ανθρωποκτονία.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook