Η πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΊ και της Εθνικής Τράπεζας για τη συγκέντρωση λαμπάδων, παιχνιδιών και ρούχων, βρήκε πάρα πολλούς συμπαραστάτες.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο Χανίων, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια και να βροντοφωνάξουν \”παρών\”!

Δώρα -ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια- για παιδιά όλων των ηλικιών, καινούργια ή σε καλή κατάσταση προσέφεραν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης.

\"\"

Υπό τους ήχους παραδοσιακής Κρητικής μουσικής από το συγκρότημα του Βαγγέλη και Γιώργου Νικολουδάκη και με παραδοσιακούς χορούς από τον Χορευτικό Όμιλο «Αροδαμός», Χανιώτες όλων των ηλικιών έδωσαν από το περίσσευμα ή και το υστέρημά τους για να ενισύχουν την προσπάθεια.

\"\"

\"\"

Τα δώρα, που προσφέρθηκαν παραλήφθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και θα δοθούν σε παιδιά, που έχουν ανάγκη. Τη δράση στήριξε και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Χανίων και η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Χανίων.

\"\"

Μιλώντας για το θέμα η αντιδήμαρχος Χανίων Χρυσούλα Χατζηδάκη είπε χαρακτηριστικά:

\”Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε σήμερα ότι η δράση αυτή αγκαλιάστηκε για άλλη μια φορά, τόσο από ανώνυμους πολίτες όσο και από φορείς και από επιχειρήσεις, που αποδεικνύουν κάθε φορά στα καλέσματά μας ότι μας εμπιστεύονται ως υπηρεσία και έχουν πιστέψει βαθιά ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα για να βοηθήσουμε εκείνους που με την παρατεταμένη οικονομική κρίση μας έχουν ανάγκη.

Τα τελευταία τριάμιση χρόνια καθώς το κοινωνικό κράτος αποδυναμώνεται ο Δήμος έχει αναπτύξει κοινωνικές δομές νέες, έχει επεκτείνει τις υφιστάμενες και αναπτύσσει συνεχώς, δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης\”.

Σταύρος Ζουλάκη
ς
Flashnews.gr


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook