Την εκ νέου υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” με επικεφαλής τον νυν και υποψήφιο Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευχαριστία (Έφη) Κουτεντάκη.
Στην ανοιχτή επιστολή της η κα Κουτεντάκη γράφει:
\”Πριν από τριάμισι χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ, για πρώτη φορά, ενεργά με τα κοινά σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα και τον τόπο. Στην εποχή που οι συνομήλικοι μου προσπαθούν να σχεδιάσουν το μέλλον σ’ ένα περιβάλλον δύσκολο.
Με τη δική σας εμπιστοσύνη υπηρέτησα ως Περιφερειακή Σύμβουλος την Περιφέρεια Κρήτης και το Ηράκλειο μέσα σε ένα θεσμό νέο με πολλά προβλήματα αλλά σίγουρα με πολλές προκλήσεις για όλους μας.
Στην περιφέρεια Κρήτης καταφέραμε να αποδείξουμε πως με όραμα, θέληση, σκληρή δουλειά αλλά κυρίως με την στήριξη των πολιτών τα αποτελέσματα δεν αργούν να έρθουν. 
Συμμετέχοντας στο περιφερειακό συμβούλιο προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των κρητικών. 
Καταφέραμε με μοναδικό γνώμονα τον συγκρητισμό να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μίας περιφέρειας πρότυπο για ολόκληρη την Ευρώπη.
Με παρακαταθήκη την εμπειρία των 3,5 χρόνων στο περιφερειακό συμβούλιο συμμετέχω και πάλι στον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», με υποψήφιο περιφερειάρχη το Σταύρο Αρναουτάκη και ελπίζω και πάλι πως η στήριξη σας θα μου δώσει τη δύναμη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. 
Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας και η αρχή είναι σήμερα 12 Απριλίου στις 19.30 στο κέντρο Αναδρομές στις Κάτω Αρχάνες. 
Σας καλούμε να δώσουμε το σύνθημα της νίκης για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου για να συνεχίσει η Κρήτη να είναι Πρώτη Δύναμη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook