Σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας κατά διαστήματα \”έβρεχε\” πρόκες, βίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα που είχαν γίνει πολύ επικίνδυνα για τους περαστικούς της οδού Αγίου Νικολάου.

Όταν ανακάλυψαν ότι αυτό οφειλόταν σε μία φωλιά την οποία είχε χτίσει ένα κοράκι, που αντί για κλαράκια και λάσπη είχε χρησιμοποιήσει ταβανόπροκες, γαλλικά κλειδιά, κοχύλια, σιδερένια παξιμάδια, cd, καλώδια, γυαλιά και άλλα αντικείμενα, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική με την βοήθεια και της αστυνομίας.

Οι περαστικοί δεν πίστευαν τα μάτια τους για το μέγεθος της επιχείρησης και την αναστάτωση που είχε δημιουργηθεί και νόμιζαν ότι το κτήριο είχε πιάσει φωτιά, ενώ μάλιστα διαδόθηκε και ότι είχε βρεθεί πτώμα στον τέταρτο όροφο και το κατεβάζουν(!)

\"\"

Με ένα γερανοφόρο όχημα έφτασαν το σημείο που το κοράκι είχε χτίσει το \”σπιτικό\” του και καθάρισαν το χώρο, πίσω από την πιανκίδα του 4ου ορόφου.

Όσοι είδαν όλα όσα είχε μαζέψει στη φωλιά του το κοράκι δεν πίστευαν στα μάτια τους και φυσικά συζητούσαν τι κακό θα μπορούσε να είχε προκαλέσει…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook