Εντοπίστηκε σε κατάσταση σήψης το πτώμα του άτυχου 76χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου σαράντα ημέρες από την περιοχή Στρεμπενιώτη, στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Στις 5 Μαρτίου οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Έκτοτε επιχειρούσαν καθημερινά να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Το πτώμα του ηλικιωμένου εντόπισαν σήμερα, στις 16:30, τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Αγίου Παύλου σε δύσβατη περιοχή της Πολίχνης. Οι έρευνες της ομάδας διάσωσης επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο έπειτα από μαρτυρία κατοίκου της περιοχής ο οποίος ανέφερε ότι είδε τον 76χρονο λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του. Οι διασώστες της ΔΟΑΠ ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η ανάσυρση του 76χρονου διήρκεσε περίπου 2 ώρες και επιτεύχθηκε με την συνδρομή αντρών της Πυροσβεστικής.

Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση όμως από τις πρώτες εκτιμήσεις δεν προκύπτει στοιχείο που να παραπέμπει σε ανθρωποκτονία. Πιθανότατα ο 76χρονος κατέληξε στο ρέμα αφού έχασε την ισορροπία του.

thestival.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook