Το ανάκτορο της Κνωσού επέλεξε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου για να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του  \”Ηράκλειο – Ανοιχτοί Ορίζοντες\”.

Ο κ. Γιάννης Κουράκης, έχοντας στο πλευρό του συνεργάτες και υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους, ανακοίνωσε τα ονόματα που μέχρι τώρα, έχει αποφασιστεί ότι θα πλαισιώνουν το συνδυασμό ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε βασικές θέσεις και το όραμά του για το Δήμο Ηρακλείου.

Δείτε εδώ τα ονόματα των υποψηφίων.

Ήδη, η επιλογή της Κνωσού για τη σημερινή ανακοίνωση δεν έγινε τυχαία.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουράκης

\”Τον εμβληματικό χώρο της Κνωσού, το Μινωϊκό Ανάκτορο, την πρωτεύουσα & την καρδιά του Μινωϊκού Πολιτισμού, επιλέξαμε για να ανακοινώσουμε το Συνδυασμό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Ο συμβολισμός είναι τριπλός :

– Να θυμίσει ότι από το σημείο αυτό ξεκίνησε, εδραιώθηκε και μεγαλούργησε ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ανθρωπότητας, μήτρα του σημερινού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

– Να υπογραμμίσει την εξωστρέφεια, στοιχείο εκείνου του πολιτισμού και της δικής μας φιλοσοφία, της φιλοσοφίας των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ»

– Να στείλει το μήνυμα ότι στην νέα θητεία η Κνωσός, θα έχει την πρώτη θέση στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για τον πολιτισμό, με υλοποίηση όλων των παρεμβάσεων που απαιτούνται, προκειμένου να ενταχθεί στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO\”.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Στον ειδυλλιακό αυτό χώρο, που νοιώθεις να σε ακουμπά το χέρι της ιστορίας, στον ανοιχτό ορίζοντα της Κνωσού, ο Συνδυασμός μας δημοσιοποιεί σήμερα τα ονόματα των υποψηφίων και διεκδικεί μια νέα δημιουργική περίοδο.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ :

– Ισχυρό & Οργανωμένο Δήμο
– Με Αποδεδειγμένο έργο.
– Με διασφαλισμένους οικονομικούς πόρους.
– Με Ανανεωμένο όραμα & Πρόγραμμα.
– Με ρεαλιστικές προτάσεις & έτοιμες λύσεις.
– Με ειλικρίνεια & σεβασμό στον Δημότη.

Με το βλέμμα στον πολίτη, με συνέπεια και αφοσίωση στο στόχο μας που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του, και με πολιτική φιλοσοφία που υιοθετεί το σωστό και έγκαιρο σχεδιασμό και τη σκληρή δουλειά, ενώ απορρίπτει κάθε μορφής διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Με εμπιστοσύνη στους ικανούς, τους άξιους και τους νέους, προχωρούμε στη νέα θητεία με σεβασμό στον πολίτη, με ευαισθησία στις ανησυχίες και τις ανάγκες του.

Με ολοκληρωμένες θέσεις, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με πρόταγμα το καλό της πόλης και των πολιτών, με το χρίσμα της κοινωνίας και μόνο, και με σταθερό μέτρο των αξιών μας τον άνθρωπο, οι ¨ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨ θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τα εμπρός .

Οι κύριοι άξονες της πολιτικής του συνδυασμού

Τις επόμενες ημέρες, στην προγραμματική διακήρυξη του συνδυασμού μας, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις μας.

Σήμερα πολύ συνοπτικά δίνουμε τους άξονες της στρατηγικής μας που :

Δίνει προτεραιότητα στις νέες υποδομές, στις κοινωνικές παρεμβάσεις στη στήριξη των αδύναμων ομάδων, στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, την ενθάρρυνση του εθελοντισμού, την προαγωγή του πολιτισμού και την διαρκή φροντίδα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αυτή την τεράστια προίκα που είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Στοιχεία επίσης της στρατηγικής μας αποτελούν οι ακηδεμόνευτη λειτουργία, η απόρριψη κάθε εξάρτησης από φορείς και κόμματα, η αυτοτέλεια, η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας επιλέχτηκαν με κριτήρια, την ικανότητα, την προσφορά, στο ατομικό και συλλογικό πεδίο, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο.

Εκπροσωπούν όλες τις επαγγελματικές τάξεις, τις συνδικαλιστικές και επιστημονικές οργανώσεις, το σύνολο των κοινωνικών ομάδων χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Το ψηφοδέλτιό μας χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανανέωση, με έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, που δημιουργούν ένα ισχυρό συνεκτικό σύνολο, που αξιοποιεί την εμπειρία της ωριμότητας και την συμπληρώνει με την τόλμη, τις πρωτοβουλίες και τις ανησυχίες της νιότης.

Με αυτήν τη δυναμική ΟΜΑΔΑ, που συνδέει το παρόν με το μέλλον, την επιτυχημένη δράση με την προοπτική, το ρεαλισμό με το όραμα, θα πορευτούμε προς τα εμπρός για τον νέο Δήμο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook