Ο Α.Ο. Χανιά ήταν καλά στημένος στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά το γκολ του ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Πλατανιά και παίζει ως δανεικός στους \”Φαίακες\”, Μπεριάν, στο 41\’ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο ΑΟΧ \”πιάστηκε\” στον ύπνο με το ξεκίνημα του β\’ ημιχρόνου και ο Σουάνης στο 47\’ έκανε το 2-0, με τα πράγματα να γίνονται σαφώς πιο δύσκολα στη συνέχεια για το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν.

Παρόλο που δεν \”έφαγε\” πολλές φάσεις από την Κέρκυρα των 21 τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου η Χανιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Ως αντίπαλοι επέστρεψαν στην Κέρκυρα οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Γιάννης Γκούμας, που ήταν πέρσι συμπαίκτες στους \”Φαίακες\”, ενώ κόντρα στην πρώην ομάδα του αγωνίστηκε ο Δημήτρης Ραπτάκης.

Φάσεις-γκολ

12\’ Σε μπαλιά πίσω από την πλάτη της άμυνας για τον Πάγκαλο ο Βρονταράς βγαίνει έγκαιρα μακριά από την εστία του και διώχνει σωτήρια σε πλάγιο άουτ προ του αρχηγού του ΑΟΧ.
15\’ Σουτ του Μπαλντοβαλίεφ κοντράρει και καταλήγει εκτός τελικής γραμμής (κόρνερ).
23\’ Πέσιμο του Καμπλιώνη στην περιοχή από υπό την πίεση του Κουτσόπουλου, δίνει συνέχεια στο ματς ο Τοπούζης.
33\’ Ωραία μπαλιά για τον Πάγκαλο, που αποφεύγει τον Ραπτάκη αλλά και πάλι ο Βρονταράς βγαίνοντας έγκαιρα από την εστία του προλαβαίνει και μπλοκάρει πριν πλασάρει ο αρχηγός του ΑΟΧ. 
37\’ Γύρισμα του Μπεριάν διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.
40\’ Πάσα του Μπεριάν στον Ζορμπά, το σουτ του οποίου διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Θεοδωρόπουλος.

41\’ ΓΚΟΛ: Ο Ζορμπάς αποφεύγει τον Μανωλά και σεντράρει για τον Μπεριάν, που με σουτ στην κίνηση \”νικάει\” τον Θεοδωρόπουλο για το 1-0.


47\’ ΓΚΟΛ: Ο Μπαλντοβαλίεφ βγάζει ωραία σέντρα για τον Σουάνη, που εκτός περιοχής με σουτ κάνει το 2-0, αφού δεν πρόλαβαν να τον σταματήσουν Χατζηισαΐας και Βασιλόγιαννης. 

67\’ Κόρνερ του Πάγκαλου κεφαλιά του Μαραγκουδάκη άουτ. 
80\’ Σουτ του Μαραγκουδάκη άουτ.
86\’ Μπαλιά του Γκούμα για τον Πάγκαλο, που πήγε να \”κρεμάσει\” τον Βρονταρά, που έδιωξε με τα χέρια εκτός περιοχής αλλά ο α\’ βοηθός είχε σηκωμένη τη σημαία για οφσάιντ, χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα από το συνδρομητικό κανάλι αν ήταν εκτεθειμένος ο αρχηγός του ΑΟΧ.
90\’ Σέντρα του Πάγκαλου ο Βενέτης δεν έδιωξε αποτελεσματικά, με τον Ζντράβκοβιτς να παίρνει την κεφαλιά και τον Βρονταρά σωστά τοποθετημένο να μπλοκάρει.
Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου)-Καραβασίλης (Καβάλας)
4ος διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Παγώνης (12\’), Σουάνης (24\’), Καμπλιώνης (25\’), Θεοδωρόπουλος (76\’), Μπαλντοβαλίεφ (76\’), Ανδρεόπουλος (90+2\’)
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμες, Ραπτάκης, Βενέτης, Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ζορμπάς (74\’ λ.τρ. Σίκιμιτς), Σουάνης (81\’ Κόντος), Καραδέμητρος (62\’ Ανδρεόπουλος), Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ.
Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (78\’ Ζντράβκοβιτς), Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Σκάρος (52\’ Μαραγκουδάκης), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (61\’ Μπουντόπουλος), Πάγκαλος.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook