Tο σώμα της την έκανε διάσημη και το γεγονός ότι πλέον είναι supermodel, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά αδύνατη -όπως οι περισσότερες- αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη η Kate αποκάλυψε ότι το πλούσιο στήθος της αποτελεί πρόβλημα για αυτήν κάποιες φορές.

Η 21χρονη που φοράει νούμερο σουτιέν 34D έγινε γνωστή από τα εξώφυλλα της στο Sports Illustrated, όπου εμφανιζόταν με μικροσκοπικά μπικίνι που τόνιζαν τα προσόντα της. 

 

Το μοντέλο που φοράει ρούχα νούμερο 38 έχει γίνει εξώφυλλο πλέον ακόμα και στη «βίβλο» της μόδας, την αμερικανική Vogue. 

«Κάθε μέρα εύχομαι να είχα μικρότερο στήθος, για να μπορώ να φοράω τιραντέ μπλουζάκια και μικρότερα μπικίνι. Αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί ξέρω ότι πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε», λέει η Kate η οποία έχει κερδίσει πολλές θετικές κριτικές καθώς προωθεί ένα φυσιολογικό βάρος και όχι τις σχεδόν ανορεξικές φιγούρες των περισσοτέρων μοντέλων. 

 

«Αγαπώ το στήθος μου κι ας είναι μεγάλο και είμαι περήφανη για το σώμα μου, είναι μια υγιής γυναικεία φιγούρα. Και είναι σημαντικό αυτό για τις νέες κοπέλες, γιατί εύκολα σκέφτονται άσχημα για το σώμα τους, αλλά πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είμαστε», υποστηρίζει.

Και φαίνεται ότι η Kate θα συνεχίσει να προωθεί την θηλυκή σιλουέτα με την ίδια χάρη. Πλέον και στην μεγάλη οθόνη αφού συμμετέχει στην ταινία «The Other Woman» με την Cameron Diaz.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook