Τους υποψήφιους συμβούλους και την διακήρυξη του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών” παρουσίασε σήμερα σε κινηματογράφο της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων κ.Τάσος Βάμβουκας.

Στην ομιλία του, ο κ.Βάμβουκας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του απο την θέση της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και στα οράματα του συνδυασμού για τον Δήμο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “οραματιζόμαστε ένα δήμο μητροπολιτικό….Οραματιζόμαστε ένα δήμο με πλήρη διαφάνεια σε όλες τις λειτουργίες του…. Οραματιζόμαστε ένα δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό, ανοικτό στους πολίτες…..”. Επιπλέον αναφέρθηκε στην “νέα αντίληψη” που όπως είπε έχει ο συνδυασμό του και κατέληξε λέγοντας:

“..Νιώθουμε ότι οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες ελπίζουν σε εμάς. Περιμένουν από εμάς να αναλάβουμε δράση. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να κάνουμε τη διαφορά. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε..”

“Οραματιζόμαστε ένα δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό, ανοικτό στους πολίτες. Ένα δήμο-συμπαραστάτη, συνεχώς δίπλα στον πολίτη.  Ένα δήμο της συμμετοχής, της δημιουργίας, της διαφάνειας, που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με σημεία στήριξης ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε κάθε δημοτική ενότητα. Με αξιοποίηση, πάντοτε προς όφελος των δημοτών, ανενεργών μέχρι σήμερα θεσμών και εργαλείων, όπως ο συνήγορος του δημότη, οι διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης και συμμετοχής των κοινωνικών εταίρων και της κοινωνίας των πολιτών”. 

Διαβάστε όλη την ομιλία του κ. Τάσου Βάμβουκα και δείτε τους υποψηφίους του Συνδυασμου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook