Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη πήρε ο Κισσαμικός, κάνοντας σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στη Γ\’ Εθνική.
Αν και βρέθηκε με δέκα παίκτες από το 27\’ λόγω κόκκινης στον Εσόνο η Χανιώτικη ομάδα πήρε τη νίκη απέναντι στην Προοδευτική με σκορ 1-0, με \”χρυσή\” αλλαγή τον Στεφανίδη, που σκόραρε στο 82\’ το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος!
Σε δύο πέναλτι αστόχησαν οι γηπεδούχοι! Στο 27\’ ο Λαζαρίδης \”νίκησε\” τον Μακαρονά και στο 54\’ ο τερματοφύλακας Μπαντίκος \”σημάδεψε\” το οριζόντιο δοκάρι.

Φάσεις-γκολ
4’ Σουτ του Εσόνο η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
10’ Από σέντρα του Πασιαλή ο Κουμπρόγλου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να την βρει για την να την στείλει στα δίχτυα.
17’ Σουτ του Χατζηλιόντα κοντράρει σε αμυντικό των γηπεδούχων και καταλήγει κόρνερ.
26’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο ρέφερι Ανούσος καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Εσόνο στον Μαυρουδή και αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. 
27’ Ο Μακαρονάς αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Λαζαρίδης αποκρούει.
40’ Εξαιρετική μπαλιά του Χατζηλιόντα στον Πασιαλή, που μόνος απέναντι από τον Μπαντίκο στέλνει με σουτ τη μπάλα άουτ.
54’ Νέο πέναλτι για την Προοδευτική, για μαρκάρισμα του Ενγκουέμ στον Ποτουρίδη. Το εκτελεί ο τερματοφύλακας Μπαντίκος, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 
66’ Σέντρα-σουτ του Κουμπρόγλου διώχνει ο Μπαντίκος με δυσκολία. 
74’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα η μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία. 
82’ ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας με εκτέλεση φάουλ φέρνει τη μπάλα στην περιοχή της Προοδευτικής, οι αμυντικοί δεν απομακρύνουν και ο Στεφανίδης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας-Παυλέρου (Λακωνίας)

Κίτρινες: Κοξαράκης (73’), Μαυρουδής (74’)
Κόκκινη: Εσόνο (26’)

Προοδευτική: Μπαντίκος, Κατσίβελας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Λαζούρας (75’ Μπούμπας), Μάμαλος, Κολιούσης (55’ Κοξαράκης), Μαυρουδής, Μακαρονάς (63’ Νιφαδόπουλος), Ποτουρίδης.

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Χολέβας, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε (88’ Σμίλτος), Πασιαλής (80’ Στεφανίδης), Κουμπρόγλου, Χατζηλιόντας, Κιν (67’ Τσικουδάκης)

Τελευταία ενημέρωση 20.23

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook