Ο Ζαρός και τα χωριά της ρίζας του Ψηλορείτη έδωσαν σήμερα ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και νίκης στον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Σεραφείμ Τσόκα .
Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκαν τον Ζαρό, εκκλησιάστηκαν στον Άγιο Γεώργιο και συναντήθηκαν με επιτροπές αγροτών, κτηνοτρόφων, παραγωγικών φορέων και πολιτιστικών συλλόγων.
Στην μεταξύ τους συζήτηση, ο κ. Τσόκας ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους και από την πλευρά του δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει τα έργα στην περιοχή, που έμειναν στάσιμα από την εποχή που ήταν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης.
Παράλληλα επανέλαβε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί εστιάζοντας στην στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και στην ανάγκη της ισόρροπης ανάπτυξης Βορρά- Νότου. Επισήμανε, ότι αυτή η σύγκλιση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από παρεμβάσεις ουσίας, με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών, δημιουργίας υποδομών και στήριξης του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.
Επίσης, ο κ. Τσόκας και η αντιπροσωπεία του συνδυασμού επισκέφθηκε το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια μετέβη στο Ρέθυμνο όπου είχε σειρά συναντήσεων και επαφών με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κ. Κώστα Δανδουλάκη και υποψήφιους συμβούλους .
Παράλληλα, ο υποψήφιος αντιπεριφερειαρχης Ηρακλείου, κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, με υποψήφιος περιφερειακούς συμβούλους, συνέχισαν την περιοδεία τους στα χωριά της ρίζας επισκεπτόμενοι τις Καμάρες , τα Βορίζα και τη Γέργερη όπου και συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook