Ακόμα και η αχανής αίθουσα του κέντρου Αναδρομές στις Κάτω Αρχάνες αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που θέλησε να δώσει το παρών στην παρουσίαση του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" το απόγευμα του Σαββάτου. 

Είναι χαρακτηριστικό πως μία περίπου ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης ο κόσμος είχε κατακλύσει την αίθουσα ενώ η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε τα δύο χιλιόμετρα από το κέντρο Αναδρομές.

Η συμμετοχή των χιλιάδων κρητικών που έφτασαν στις Κάτω Αρχάνες από κάθε γωνιά της Κρήτης και υπέστησαν και μία μικρή ταλαιπωρία μέχρι να φτάσουν, αφού τα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν στις Αναδρομές μποτιλιαρίστηκαν σε πολλά σημεία των δρόμων που οδηγούσαν στις Αρχάνες, ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Το κέντρο γέμισε ασφυκτικά, ενώ ήταν συγκινητική η υποδοχή στον Σταύρο Αρναουτάκη που έφτασε στην εκδήλωση μαζί με την οικογένεια του. Είναι χαρακτηριστικό πως για να καταφέρει να μπει στην αίθουσα ώστε να ξεκινήσει την ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης χρειάστηκε περίπου 15 λεπτά.

Όρθιος ο Γ. Κουράκης

Ακόμα και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης δεν βρήκε θέση να καθίσει και παρακολούθησε όρθιος την ομιλία του Σταύρου Αρναουτάκη κατά την παρουσίαση του συνδυασμού Κρήτη Πρώτη Δύναμη στο κέντρο Αναδρομές στις Κάτω Αρχάνες. 

Ο δήμαρχος Ηρακλείου...έπεσε και αυτός θύμα του μποτιλιαρίσματος και η μικρή καθυστέρηση στην άφιξη του, του "κόστισε" την θέση του.

Παραπολιτικός