Στη Super League θα αγωνίζεται και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ο Πλατανιάς!
Η Χανιώτικη ομάδα σε ένα ματς που \”φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη\” απέσπασε \”λευκή\” ισοπαλία (0-0) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, αποτέλεσμα που διατήρησε στα… σαλόνια και τις δύο ομάδες (φωτ. από panionianea.gr).
Η ισοπαλία \”βόλευε\” και τις δύο ομάδες και η μοναδική άξια αναφοράς φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 22\’ με τον Κολοβό να χάνει καλή ευκαιρία για το γκολ.
Τα \”νώτα\” του διαφύλαξε ο Πλατανιάς, παίρνοντας το αποτέλεσμα που ήθελε.
Στη βασική ενδεκάδα έβαλε τον Αντώνη Ντεντάκη ο Άγγελος Αναστασιάδης, που στις καθυστερήσεις του αγώνα πέρασε στο ματς τον Νικηφόρο Τσοντάκη, που κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στη Super League, μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του.

Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Ποντίκης-Δημητριάδης

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος (85’ Πάνος), Παντίδος, Κολοβός (70’ Σταυροθανασόπουλος), Ντούνης, Καμπάνταης (80’ Μπούζας), Γιάννου.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Ντεντάκης (75’ Σιαλμάς), Θέρα (88’ Σιώπης), Μενδρινός (90+3’ Τσοντάκης), Γουνδουλάκης, Τόρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook