Η διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" ξεκίνησε σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα δώσει χαρά σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Το πρόγραμμα εξυπηρετεί περίπου 800 άτομα και η διανομή αφορά 600 τσάντες όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη.

"Συμβάλλουμε τα μέγιστα όπως και πρέπει να συμβάλλουμε ως Δήμος στην κοινωνική συνοχή. Γι' αυτό λοιπόν και εμείς έχουμε ένα νέο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο.

Πρόσφατα αγοράσαμε μηχανήματα όπως καρδιογράφο όπως οξύμετρα, πιεσόμετρα και ότι χρειάζεται για να έχουμε τις βέλτιστες υπηρεσίες προς τους εξυπηρετούμενούς μας. Επίσης κάνουμε φυσικοθεραπείες σε όλους τους εξυπηρετούμενους και αθλητκά τμήματα. Συμβάλλαμε τα μέγιστα και με τον εξοπλισμό των γραφείων μας με νέους υπολογιστές, με ότι χρειάζεται ώστε για να έχουμε κοινωνικές δομές που να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους και αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κάνουμε τα μέγιστα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα "Βοήθεια στο σπίτι" πληρώνονται κανονικά γι' αυτό και δεν απήργησαν 3 και 4 του μήνα, καθώς δεν έχουμε προβλήματα οικονομικά στην επιχείρηση. Οργανώνονται παράλληλα και πολλές δράσεις, όπως εκδρομές ημερήσιες και πολλές ακόμη στο κέντρο ημερήσιας φροντόδας των ηλικιωμένων".


Flashnews.gr