Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Καλλονή, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και είπε πώς ίσως μπορούσαν να πετύχουν και κάτι καλύτερο.

Δεν παρέλειψε όμως να δώσει συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καλλονής για την προσπάθεια που έκανε φέτος λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, εννοώντας φυσικά ότι η Καλλονή ταξίδευε συνεχώς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 «Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για ότι πετύχει φέτος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι χαρούμενος για ότι κάναμε και εμείς, για τους βαθμούς που πήραμε και την καλύτερη θέση που καταλάβαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας. Ίσως να μπορούσαμε και κάτι ακόμα καλύτερο.


Είμαι όμως στεναχωρημένος με τον Ιμπραϊμ και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μείνει πολύ καιρό έξω, γιατί έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και φοβάμαι μην είναι ρήξη.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους, στη διοίκηση, στους παίκτες που ξεκίνησαν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν κοντά μας στην πορεία, στον προηγούμενο προπονητή που όπως έχω πει ξανά έχει κάνει και αυτός πολύ καλή δουλειά και έχει βοηθήσει την ομάδα, αλλά και στον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα και τη βοήθησε να κλείσει εξαιρετικά μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα».

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του φέτος στην ομάδα:

«Στο διάστημα που είμαι εγώ στην ομάδα δεν μπορώ να πω ότι είχαμε πολλά άσχημα. Το καλύτερο ήταν οι τρεις νίκες που κάναμε μέσα σε μια εβδομάδα και το πιο καθοριστικό παιχνίδι, η εκτός έδρας νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παίζαμε πολλά παιχνίδια με παίκτη λιγότερο και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Για το «αύριο» του Εργοτέλη αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο και τα μελλοντικά του σχέδια:

«Τώρα θα ξεκουραστούμε μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα και μετά θα συνεχίσουμε προπονήσεις ως τις 16 Μαΐου που θα κλείσει η χρονιά, ενώ αν όλα πάνε καλά η προετοιμασία για το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου.

Σε ότι έχει να κάνει με εμένα απομένουν ακόμα κάποιες μικρολεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας μας, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει».

Για τους Παντελάκη και Λεονάρντο που αγωνίσθηκαν, με τον πρώτο για πρώτη φορά φέτος:

«Ο Παντελάκης έχει πολύ μέλλον μπροστά του, δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να τον βάλω πολύ γιατί είχαμε καλούς παίκτες στη θέση του, αλλά του χρόνου θα παίζει περισσότερο, όπως και ο Λεονάρντο.

Ο Εργοτέλης θα πρέπει να στηρίζεται και στα δικά του παιδιά. Το ότι φεύγουν πολλοί παίκτες είναι ένα πρόβλημα, κάτι όμως που έχουν όλες οι ομάδες. Κανείς δεν μπορεί να κτίσει μια ομάδα έτσι, να έχει τη συνέχεια που θέλει, αν αλλάζει τόσους παίκτες.

Αυτό είναι και ένα θέμα για το ότι αλλάζουν πολλοί παίκτες και στα μέσα της χρονιάς.

Ίσως μπορούσαμε και ακόμα κάτι καλύτερο..»