Αυτό το Πάσχα, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου, θα πραγματοποιήσει ένα πρωτότυπο εργαστήριο βιβλιοδεσίας για παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού, την Μεγάλη Τετάρτη στις 11.00.

Ο κούνελος του Πάσχα, γνωστός πλέον και αγαπημένος θαμώνας στην συλλογή των κεραμικών του Μουσείου, αποφάσισε φέτος να γίνει βιβλίο. Ναι καλά ακούσατε. Αποφάσισε να ραφτεί, να πιεστεί και να ψαροκολληθεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιθυμεί σελιδοδείκτη και κεφαλάρι!!

Όσοι θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας βιβλίο με ήρωα τον κούνελο του Πάσχα δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 2810 283219 (9.00-17.00), και να κλείσετε τη θέση σας. Η Ρούλα Δούνη των εκδόσεων Αράδα, θα σας δείξει πώς να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα!

Η τιμή του εργαστηρίου βιβλιοδεσίας είναι πέντε (5) ευρώ για όσους έχουν τη δυνατότητα, προαιρετικά, και δωρεάν για όσους δεν την έχουν. Το Μουσείο προσφέρει τα υλικά και εσείς παίρνετε έτοιμο το βιβλίο σας. Το εργαστήριο θα διαρκέσει 2 ώρες.

Τηλεφωνήστε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου, στο τηλέφωνο 2810 283219 (εσωτ: 106) και κλείστε τη θέση σας. Οι δηλώσεις είναι απαραίτητες και οι θέσεις περιορισμένες. Υπεύθυνη Δράσης: Φανή Καμπάνη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook