Ο Α.Ο. Χανιά αφήνει πίσω του τις δύο ήττες από Ηρακλή Ψαχνών και Κέρκυρα και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης με τον Ηρακλή, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνει \”ζωντανή\” η ομάδα στο… κυνήγι της ανόδου, έστω και μέσω της 3ης θέσης, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.
Οι φίλαθλοι μπορούν ήδη να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον σημαντικό αγώνα απέναντι στον \”γηραιό\”.
Η σχετική ανακοίνωση:

«Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων,  με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Μ.Πέμπτη 15:30) .

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας Κυδωνίας 124  (πρωί 10:00-15:00 και κάθε απόγευμα 18:00-20:00). Επίσης μπορείτε να τα προμηθεύεστε από όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και μέσω διαδικτύου (aoxania.gr στην κατηγορία εισιτήρια).

Η Π.Α.Ε καλεί όλο τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Επίσης θέλει να ζητήσει την κατανόηση για τυχόν κωλυσιεργία την 1η αγωνιστική καθώς το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σίγουρα κάτι καινούργιο για όλους και έπρεπε όλα να γίνουν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. 

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν ορισθεί απο την αρχή των πλέι-οφ. 

Θύρα 1&2 (κεντρικά καθίσματα): 15 ευρώ

Θύρα 1&2 (πλαϊνά καθίσματα):  10 ευρώ

Θύρα 3: 5 ευρώ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook