Οι παίκτες του Κισσαμικού τα έδωσαν όλα, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, απέναντι στην Προοδευτική και αυτός ήταν ο λόγος που επιτεύχθηκε η σπουδαία εκτός έδρας νίκη, σύμφωνα με τον Γιάννη Στεφανίδη.
Ο Μακεδόνας επιθετικός της Χανιώτικης ομάδας με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα χάρισε την πολύτιμη νίκη στον Κορυδαλλό και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο, δεν παραδώσαμε όμως τα όπλα αντιθέτως προσπαθήσαμε περισσότερο και τα δώσαμε όλα. Ήμασταν λίγο τυχεροί με τα δυο πέναλτι που έχασε η Προοδευτική, αλλά θεωρώ ότι η ατυχία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας γύρισε και ευτυχώς πανηγυρίσαμε μια σημαντική νίκη, που θα μας δώσει ώθηση να δούμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα επιδιώξουμε από κάθε ματς να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Στόχο μας είναι η ομάδα να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και στη συνέχεια θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε όσο μπορούμε ψηλότερα».

Ευχαριστεί Προοδευτική και φιλάθλους

Με ανακοίνωσή του ο Κισσαμικός ευχαριστεί την Προοδευτική για την φιλοξενία της και τους φιλάθλους του, που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο της Νίκαιας.
Αναλυτικά:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά το ιστορικό σωματείο Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία, για την καλή φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και στους φιλάθλους της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας, που είχαν δυναμική παρουσία σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι».
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook