Το δήμαρχο Μαλεβιζίου επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σεραφείμ Τσόκας συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους συνεχίζοντας τις επαφές και τις περιοδείες του.

Κατά την συνάντηση τους, ο Σεραφείμ Τσόκα και ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, αναφέρθηκαν στην καλή συνεργασία που είχαν στο παρελθόν και στα έργα ανάσας που είχε κάνει ο κ. Τσόκας, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος, καθώς και στις προσβάσεις στον δήμο Ηρακλείου οι οποίες προχώρησαν και ολοκληρώθηκαν με γοργούς ρυθμούς τόσο στο Ηράκλειο όσο και στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Γαζίου με χαρακτηριστικό, μεταξύ άλλων παράδειγμα τον κόμβο στο Παλαιόκαστρο αλλά και την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων το 2006 από τις πλημμύρες στην Αγία Πελαγία.

Επίσης ο κ. Τσόκας αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε ως γ.γ της Περιφέρειας Κρήτης με τους με τους δημάρχους καθώς και στις ομόφωνες αποφάσεις στα Περιφερειακά συμβούλια και συζήτησαν και για έργα που είναι ώριμα και τρέχουν όπως το Παράκτιο μέτωπο της Αμμουδάρας και η αφαλάτωση του Αλμυρού.

Μετά τη συνάντηση ο Σεραφείμ Τσόκας δήλωσε:

«Είχαμε σήμερα με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Δήμου Μαλεβιζίου την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον δήμαρχο κ. Μαμουλάκη, και τους δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο, που τον ξέρουμε καλά από την προηγούμενη θητεία, ένας δήμος τον οποίο έχουμε βοηθήσει πάρα πολύ και αξίζει την βοήθεια ακόμη περισσότερο.
Είναι ένας δήμος που βρίσκεται στην προμετωπίδα του τουρισμού, αλλά και στην ενδοχώρα του έχει σημαντικό αριθμό κτηνοτρόφων και αγροτών. Εμείς θα είμαστε δίπλα του όπως και σε κάθε δήμο και ευχόμαστε και αναμένουμε ότι η συνεργασία θα είναι απόλυτα αρμονική»