Στα χέρια της πακιστανικής αστυνομίας για δεύτερη φορά βρέθηκε τη Δευτέρα ένας άνδρας ο κατηγορείται για κανιβαλισμό, καθώς έφαγε ένα μωρό με τον αδελφό του!

Το κεφάλι του μωρού βρέθηκε στο σπίτι τους στο κεντρικό Πακιστάν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει.Πρόκειται για τους αδελφούς Μοχάμαντ Αρίφ, 35 ετών, και Φάρμαν Άλι, 30 ετών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού και αφέθηκαν ελεύθεροι πέρυσι.

Τα αδέλφια βρέθηκαν ξανά στη φυλακή έπειτα από καταγγελία κάποιων γειτόνων τους οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές όταν κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο σπίτι του Μοχάμαντ Αρίφ, και του Φάρμαν Άλι.

Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν το κεφάλι ενός μικρού αγοριού και προχώρησαν στη σύλληψη του Αρίφ, ωστόσο, ο άλλος αδελφός κατάφερε να ξεφύγει.

Ο συλληφθείς αποκάλυψε πάντως ότι ο αδελφός του έφερε το νεκρό αγόρι από ένα κοντινό νεκροταφείο. Στη συνέχεια το έψησαν και το έφαγαν.

Σημειώνεται ότι στο Πακιστάν δεν απαγορεύεται νομοθετικά ο κανιβαλισμός.

protothema.gr