Την ανησυχία της για τις μετατάξεις των δημοτικών υπαλλήλων στο δήμο Αποκορώνου, εκφράζει η ΕΜΑΑΚ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια μας για την απόφαση του Δημάρχου Αποκορώνου, να προβεί σε παροχή σύμφωνης γνώμης για μετάταξη τριών μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου μας με ειδικές γνώσεις και εξειδίκευση, σύμφωνα σχετικές αποφάσεις του την 31η Μαρτίου 2014.

Χαρακτηρίζουμε την ενέργεια του Δημάρχου αδικαιολόγητη, άστοχη, απαράδεκτη και επιπόλαιη μιας και οι προαναφερθείσες μετατάξεις θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία του Δήμου μας, ο όποιος ήδη στερείται του προβλεπόμενου αναγκαίου αριθμού εργαζομένων.

Ο κος Δήμαρχος όφειλε, ηθικά τουλάχιστον, και ως επικεφαλής του Δήμου, να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να υπάρξουν τυχόν εναλλακτικές τοποθετήσεις για να καλυφθεί το κενό και να μην δημιουργηθεί μείζον θέμα στην λειτουργία του Δήμου το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την εργασιακή ισορροπία μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου.

Έχουμε ήδη αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εντάξει το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16 / 4 / 2014.

Καλώ τους Υποψηφίους Δημάρχους, και κυρίως όσους είναι ήδη μέλη της παρούσας Δημοτικής Αρχής, να τοποθετηθούν στο πρόβλημα το οποίο ανέκυψε με την συγκεκριμένη απόφαση του Δήμαρχου Αποκορώνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook