Ο 62χρονος Edmond Aviv, τρομοκρατούσε την οικογένεια του γείτονα του χωρίς λόγο για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με τους γείτονές του, ο Aviv, έβριζε, φώναζε, κορόιδευε και έφτυνε χωρίς καμία πρόκληση τα μέλη της οικογένειας που έμενε δίπλα του.

Φαινομενικά, η καταδίκη του δεν ήταν ιδιαιτέρως σκληρή. Σκοπός της δικαστικής απόφασης να λάβει ο 62χρονος… νταής ένα ουσιαστικό μάθημα.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο άνδρας καταδικάστηκε σε 15 ημέρες φυλάκιση, επτά μήνες σε επιτήρηση και υποχρεωτικά μαθήματα διαχείρισης θυμού με ψυχολόγο. Το βασικότερο σκέλος όμως ήταν αυτό της δημόσιας διαπόμπευσης: Ο 62χρονος υποχρεώθηκε να καθήσει σε μια γωνία του δρόμου στη γειτονιά του για μια ολόκληρη Κυριακή, κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε: «Είμαι νταής. Εκφοβίζω ανάπηρα παιδιά, δεν ανέχομαι την διαφορετικότητα και οι πράξεις μου δεν αντιπροσωπεύουν την κοινότητα του South Euclid στην οποία κατοικώ».

Το αποτέλεσμα ήταν η απόφαση να γίνει γνωστή και πέραν των συνόρων της Αμερικής και τώρα ο… νταής λέει ότι έχει πληγεί η αξιοπρέπεια του ανεπανόρθωτα και οτι η δικαστική απόφαση του κατέστρεψε τη ζωή.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook