Την γκάφα του αιώνα έκανε η US Airways η οποία έβαλε φωτιά στα social media όταν κατά λάθος απάντησε σε πελάτη της έχοντας ως σχετική μία ανάρμοστη φωτογραφία πορνογραφικού περιεχομένου. 

Η εταιρεία αφού \”κατάφερε\” να κάνει την ακατάλληλη φωτογραφία  top trending topic στο Twitter την απέσυρε και έγραψε πως λυπάται.

«Ζητούμε συγγνώμη για την ανάρμοστη εικόνα που πρόσφατα δημοσιεύτηκε ως σύνδεσμος σε μία από τις απαντήσεις μας. Έχουμε αφαιρέσει το tweet και ερευνούμε (το συμβάν)» επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η αεροπορική εταιρεία.

\"\"

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για τους Αμερικανούς που η φωτογραφία ξεπέρασε ακόμα και τα θέματα των βραβείων Πούλιτζερ ή ακόμα και την εξαγορά της Titan Aerospace από την Google

\"\"

\”Καλωσορίζουμε τα σχόλιά σου Εlle, αν έχει ολοκληρωθεί το ταξίδι σου μπορείς να γράψεις τα σχόλιά σου εδώ και να ακολουθήσεις\”, ήταν το tweet με την ανάρμοστη φωτογραφία που απαντούσε σε ένα tweet διαμαρτυρίας της πελάτισσας επειδή η πτήση της καθυστέρησε μία ώρα, με αποτέλεσμα να αργήσει να φτάσει στο προορισμό της.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook