Αναδείχθηκε σήμερα ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού του πασχαλινού διαγωνισμού του Flashnews.gr, που κερδίζει ένα εκπληκτικό τριήμερο με διαμονή και all inclusive παροχές, στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Grecotel Club Marine Palace, στο Ρέθυμνο.

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, τυχερός νικητής του διαγωνισμού είναι ο Ζαχαρίας Καλαϊτζάκης.

Επιλαχών, σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορέσει να κάνει χρήση του δώρου, είναι ο Βαγγέλης Αγγελάκης.

Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις σε οικογενειακό δωμάτιο στο Grecotel Club Marine Palace στο Ρέθυμνο, All Inclusive
  • Περιλαμβάνονται όλες οι καταναλώσεις σε φαγητό και ποτό
  • Check-in: Μ.Παρασκευή 18/04
  • Check-out: Δευτέρα του Πάσχα 21/04

Το Grecotel Club Marine Palace

Το Grecotel Club Marine Palace βρίσκεται πάνω σε μια ειδυλλιακή παραλία, δίπλα στο παραδοσιακό χωριό Πάνορμος, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο. Αποτελείται από ένα σύγχρονο κτηριακό συγκρότημα, κτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική ενός τυπικού κρητικού χωριού.

\"\"

\"\"

Η διαμονή χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας και άνεσης, παρέχοντας πλήθος επιλογών για οικογενειακές διακοπές: οικογενειακά δωμάτια, bungalow, σουίτες με jacuzzi.

\"\"

\"\"

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ξεχωριστή θέση κατέχουν οι έξι εξωτικές πισίνες και το απίθανο aqua park με τις νεροτσουλήθρες και τα σιντριβάνια που τραβούν την προσοχή μικρών και μεγάλων.

\"\"

Το Club Marine Palace προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία all inclusive υπηρεσιών και παροχών, που το καθιστούν μοναδικό για διακοπές. Διαθέτει εστιατόρια, με ελληνική, μεσογειακή και ασιατική κουζίνα, ενώ το κρητικό βιολογικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Agreco, είναι βραβευμένο ως το καλύτερο εστιατόριο με βιολογικά προϊόντα στον κόσμο.

\"\"

Στην πληρότητα των παροχών του, περιλαμβάνεται επίσης ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εγκαταστάσεων και θαλάσσιων σπορ, το κέντρο κατάδυσης Άtlantis\’, το εντυπωσιακό Elixir Thalasso Spa με οροφή σε σχήμα πυραμίδας, το απίθανο Mini Club για τα παιδιά, καθώς και μια σειρά από μπουτίκ και καταστήματα. Συχνά επίσης, διοργανώνονται προγράμματα ψυχαγωγίας για τους Διατίθενται υπηρεσίες υποδοχής και ιατρικής περίθαλψης σε 24ωρη βάση στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Club Marine Palace ξεχωρίζει και «οικολογικά», καθώς είναι βραβευμένο για την περιβαλλοντική του συνείδηση και πρακτικές.

Παραδοσιακή Λαμπρή στο Club Marine Palace!

Το φετινό Πάσχα ζήστε την πολυτέλεια της φύσης στο αγαπημένο all inclusive Club Marine Palace, στο γραφικό χωριό Πάνορμο.

\"\"

Εξωτικές πισίνες με συντριβάνια, οικογενειακά δωμάτια, bungalow σουίτες μέσα σε λουλουδόκηπους και απίθανο Elixir Thalassospa για στιγμές χαλάρωσης συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα αξέχαστο Πάσχα!

  • ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
  • 25% έκπτωση για την 4η και κάθε επιπλέον διαν/ση.

Τηλ. 28340 51619
www.clubmarinepalace.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook