Δύο ακόμα εκπρόσωποι της νέας γενιάς θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές με το Μανώλη Σκουλάκη συμμετέχοντας στο συνδυασμό του «Χανιά Μαζί για το Δήμο μας».

Ο λόγος για τον Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης Νίκο Πατεράκη και τον Φιλόλογο Μιχάλη Καράκη.

\"\"

Σε δημόσια δήλωση του ο Νίκος Πατεράκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ακρωτηρίου, αναφέρει τα εξής:

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας», στο πλευρό του νυν και εκ νέου υπ. Δημάρχου Μ. Σκουλάκη, θέλοντας με την παρουσία μου, να εκφράσω την νέα γενιά, τους νέους μηχανικούς και νέους επιστήμονες, και με όρεξη και διάθεση για προσφορά, να παλέψουμε όλοι μαζί για να γίνουν τα Χανιά μας, μια σύγχρονη, ανοιχτή κοινωνία. Προτεραιότητα μου είναι η συνέχιση των αναπτυξιακών πολιτικών, η στήριξη στα έργα υποδομής και στις δράσεις που θα στοχεύουν στην μείωση της ανεργίας, καθώς και στη προώθηση των Χανίων ως έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης».

\"\"

Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Καράκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ελ. Βενιζέλου, επισημαίνει:

«Με την συμμετοχή μου στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλάι του Δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη με το στο Συνδυασμό «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» στόχευση μου είναι να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου στην βελτίωση της καθημερινότητας κάθε δημότη, στη συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου που έχει γίνει στο δήμο μας τα προηγούμενα τρία και πλέον χρόνια αλλά κυρίως στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι του Δήμου μας. Η προσπάθειά μου θα έχει ως επίκεντρο την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών ώστε οι νέοι να έχουν τις ευκαιρίες που αξίζουν, συμμετέχοντας στα κοινά, προσφέροντας και δημιουργώντας για τον τόπο που όλοι αγαπάμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook