Με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η Σπάθα εξέδωσε ανακοίνωση με ευχαριστίες, συγχαρητήρια αλλά και ευχές.
Αναλυτικά:

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας μετά και το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ της Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ και προσωπικά τον πρόεδρο και Β\’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βούρβαχη, το Δ.Σ του συνδέσμου και τους διαιτητές ΧΑΝΙΩΝ, τους παρατηρητές διαιτησίας και αγώνων, τους γιατρούς των αγώνων για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και γενικά για την προσφορά τους σ\’ όλη την ποδοσφαιρική σαιζόν που μας πέρασε και βέβαια και πάνω απ\’ όλους τις ομάδες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές-πρωταγωνιστές που χωρίς αυτούς δεν υπάρχει ποδόσφαιρο.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α\’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ\’ ΕΘΝΙΚΗ.
Επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του ΑΡΗ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β\’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Στο φίλο σωματείο του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ ευχόμαστε να καταφέρει να παραμείνει στην Γ\’ ΕΘΝΙΚΗ.
Στην ομάδα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ευχόμαστε στους εναπομείναντες αγώνες των PLAY OFF να καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο στην SUPER LEAGUE.
Επίσης στην ομάδα του συνδημότη μας ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την δίκαιη και περήφανη παραμονή της ομάδας στην SUPER LEAGUE.
Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον γείτονα ΙΚΑΡΟ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ για την άψογη συνεργασία μας εδώ και 2 χρόνια στο δύσκολο κομμάτι των ακαδημιών και ευχόμαστε και ελπίζουμε η νέα σαιζόν να είναι ακόμα καλύτερη σ\’ όλους τους τομείς.
Και βέβαια να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ και Α\’ ΟΜΑΔΑΣ τον προπονητή μας ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ για την προσφορά του στην ομάδα μας και για την τεράστια συμβολή του στην ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου ΧΑΝΙΩΝ.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σ\’ όλους τους φιλάθλους μας, τους επαγγελματίες από την περιοχή μας και τους χορηγούς της ομάδας που μας στήριξαν φέτος και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό μας την εταιρεία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ του κ.ΚΩΣΤΑΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ και τον ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ για την βοήθειά του προς την ομάδα μας όπως και επίσης τον υπεύθυνο για τα αθλητικά του δήμου κ. ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.
Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς θα θέλαμε να πούμε στον αντιδήμαρχο ΠΛΑΤΑΝΙΑ κ. ΜΑΛΑΚΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για την μεγάλη του βοήθεια και προσφορά προς την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια που σ\’ όλες τις δύσκολες και ευχάριστες στιγμές είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μας.
 
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
                                                  
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜ.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ                                                                         Α.ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook