Ο Λαζόπουλος δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή

«Έχω τελείως μικτά αισθήματα για τον Λαζόπουλο, για τον οποίο αναγνωρίζω το τεράστιο ταλέντο του στους \”Δέκα Μικρούς Μήτσους\”, αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή. Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό και πολλές φορές το θέαμά του, το \”Αλ Τσαντίρι\”, είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της. Κάνει πολιτική, αισχρή και λαϊκίστικη, συκοφαντική κατά των αντιπάλων του και δεν διστάζει σε τίποτα. Αλλά κάνει πολιτική…», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος για τον Λαζόπουλο εξαπολύωντας σφοδρή επίθεση.

Επίσης, με παρέμβασή του ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος πρότεινε την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχήματος.

Από το το ραδιόφωνο του VIMA FM ο κ.Πάγκαλος κάλεσε ΠΑΣΟΚ, Ελιά, ΔΗΜΑΡ και 58 να αυτοδιαλυθούν και να δημιουργηθεί ένα σχήμα πολιτικό νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σ\’ αυτό το σημείο. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σε αυτούς που θα πρέπει να απουσιάζουν είναι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Διευκρίνισε, πάντως, πως το νέο σχήμα θα πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες.

Αναφερόμενος στην Ελιά, είπε πως είναι απλώς ένα ψηφοδέλτιο για τις εκλογές και τίποτε άλλο και πως θα πάψει να υπάρχει την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών.

«Προτείνω λοιπόν την αυτοδιάλυση όλων αυτών των σχημάτων, του ΠΑΣΟΚ, της «Ελιάς», της ΔΗΜΑΡ και των 58. Η Ελιά είναι ένα ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές και τίποτε άλλο. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες και δεν νοείται ο χώρος να μην τα έχει αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η κίνηση αυτή δεν μπορεί να γίνει αμέσως, προϋποθέτει μια σειρά επαφών. «Θα ξεκινήσει ένα μήνα μετά τις Ευρωεκλογές, θα έχουμε μπροστά μας καιρό για την προεδρική εκλογή και θέλει δυο-τρεις μήνες για να συγκροτηθεί και να γίνει, μέσα από συνελεύσεις, μια νέα παράταξη, ώστε το δίλημμα \’\’εκλογές ή νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας\’\’ να έχει λυθεί με μια παράταξη που θα έχει διψήφια προγνωστικά στις δημοσκοπήσεις. Και νέα ηγεσία, προφανώς».

Ο κ.Πάγκαλος ξεκαθάρισε πάντως ότι στόχος αυτού του νέου πολιτικού σχήματος που προτείνει, είναι και η διατήρηση της κυβερνητικής σταθερότητας.

«Ο Σαμαράς έκανε τη φιγούρα του με τις εξαγγελίες για αστέγους»

Ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στην ενδοκυβερνητική κόντρα που προκάλεσαν οι εξαγγελίες Σαμαρά για τους αστέγους είπε: «Ο Σαμαράς έκανε τη φιγούρα του με τις εξαγγελίες για αστέγους. Νομίζω ότι ήταν λάθος του και τον παρέσυραν οι σύμβουλοί του και καλό θα είναι να αρχίσει να τους πηγαίνει λίγο πιο πέρα, για να μην έχουμε τέτοια πράγματα διότι είναι πολύ δυσάρεστα».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Βενιζέλος. Είναι μια προσπάθεια από το πλεόνασμα να δοθεί κάτι στους ειδικά δυστυχείς και χειμαζόμενους ανθρώπους που είναι οι άστεγοι και άκουσα ότι το επεξεργάστηκε ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος ήταν στη θέση αυτή στο υπουργείο (Εργασίας) και με τους συνεργάτες του το έφτιαξε… Είναι δυνατόν (να μην κληθεί); Ο Κεγκέρογλου τι είναι; Μ… είναι να δουλέψει, να το φτιάξει και να το πάρει ο πρωθυπουργός για να κάνει τη φιγούρα του με τους συνεργάτες του;».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook