Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ αφού εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Super League δεν χορήγησε άδεια σε ΟΦΗ, Πλατανιά και Εργοτέλη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν, ανάμεσα τους και οι Κρητικές, έχουν δικαίωμα έφεσης εντός των πέντε ημερών.

Όσον αφορά τον Πλατανιά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού θεωρείται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανάψει το "πράσινο φως" για την αδειοδότηση, ενώ αισιοδοξία ότι θα πάρουν την άδεια σε δεύτερο βαθμό υπάρχει και στις ΠΑΕ ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών».