Σε περιοδεία σε αποθήκες και λογιστήρια των σούπερ μάρκετ βρέθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Νίκο Παπαντωνάκη, υποψήφιο δήμαρχο Χανίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ανέδειξαν την άμεση σύνδεση των αντιλαϊκών μέτρων που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια με τις βασικές κατευθύνσεις και τους στόχους που υπηρετεί η ΕΕ. «Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι όποια λύση μέσα στη ΕΕ, που προτείνουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, τα κόμματα της κυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι προς το συμφέρον της εργατικής τάξης και της λαϊκής οικογένειας» υπογράμμισαν χαρακτηριστικά.

Επίσης, κάλεσαν τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, για τη φύση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, κρίνοντας τόσο από την περίοδο της κρίσης, όσο και από εκείνη της λεγόμενης «ανάπτυξης».

Να ενισχύσουν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, παντού, στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, στην ευρωβουλή, την περιφέρεια και τους δήμους, τονίζοντας πως «η αποφασιστική στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση ώστε η λαϊκή ψήφος να κατατεθεί στο δυνάμωμα της λαϊκής κινητοποίησης, στη δημιουργία μιας πανίσχυρης λαϊκής συμμαχίας που θα βάλει φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση και θα έχει στο επίκεντρο της πάλης την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει».