Το Κέντρο Παιδικής μέριμνας επισκέφτηκε χθες, η κα. Μαρία Τσόκα, σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηρακλείου, Σεράφειμ Τσόκα.

Η κ. Τσόκα συνοδευόταν από την κα. Τιτομιχελάκη Μπέρκη, υποψήφια σύμβουλο του Συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και πρώην Διευθύντρια Προγρ/μου της 7ηςΚρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, η κα. Τσόκα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διευθύντρια του κέντρου κα. Δήμητρα Πραχάλη και την κοινωνική λειτουργό, κα. Χαρά Πολιτάκη, οι οποίες ανέπτυξαν τα προβλήματα και αναφέρθηκαν στις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τόσο τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο κέντρο όσο και οι εργαζόμενοι.

Απο την ενημέρωση προέκυψε, ότι τα τελευταία χρόνια το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας, έχει εγκαταλειφθεί, ειδικά στο θέμα των κτιριακών εγκαταστάσεων, οι οποίες χρίζουν άμεσηςανακαίνισης.

Ωστόσο, η επίσκεψη, πέρα από την ενημέρωση των προβλημάτων περιείχε και ευχάριστεςστιγμές, μεταξύ της κας. Τσόκα και των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο, καθώς εδώ και χρόνια, η ίδια, διατηρεί δεσμούς με το προσωπικό και τα παιδιά.