Οι περιοδείες στους εργατικούς χώρους της πόλης συνεχίζονται για το δημοτικό σχήμα της Ανταρσία στα Χανιά-Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή.

Σήμερα, κλιμάκιο του σχήματος, παρουσία του υποψήφιου δημάρχου Σεραφείμ Ρίζου, επισκέφθηκε το ΙΚΑ Χανίων και τη Διεύθυνση Δασών στη Χρυσοπηγή. Κι αυτές οι περιοδείες είχαν μεγάλη ανταπόκριση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

\”Μεγάλο κομμάτι των εργαζομένων εκφράζει τη στήριξη του στο κατέβασμα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις εκλογές, διεκδικώντας παράλληλα μια ριζική αλλαγή, με ανατροπή των μνημονίων και της κυβερνητικής πολιτικής μέσα από μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες διαρκείας.

Από την πλευρά μας δηλώσαμε ότι διεκδικούμε η αντικαπιταλιστική αριστερά να είναι η ντουντούκα των αγώνων και εντός του δημοτικού συμβουλίου αλλά και να στηρίξει όλους τους αγώνες μέχρι την ανατροπή.

Δεν μπορούμε να αγωνιστούμε για κάτι λιγότερο από τη διαγραφή του χρέους, για να μην υπάρξουν νέες απολύσεις και περικοπές και για να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι, στον ΕΟΠΥΥ, στα Νοσοκομεία, στους Δήμους, για να ανοίξουν η ΕΡΤ και η ΕΡΑ Χανίων. Για να έχουμε δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες και όχι ιδιωτικοποίηση της υγείας, όπως προσπαθεί να επιβάλλει ο Άδωνης και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Επίσης, την Τετάρτη 16/4, κλιμάκιο της Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σεραφείμ Ρίζο θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη ΔΕΥΑΧ στις Μουρνιές
στις 9πμ\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook