Σάλος είχε δημιουργηθεί πριν μερικές μέρες όταν μια γυναίκα εθεάθη σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου να σέρνει έναν άνδρα -που ήταν στα τέσσερα- με ένα λουρί…

Αναπάντητο είχε μείνει για αρκετές μέρες το μυστήριο της εικόνας, στην οποία μια γυναίκα έσερνε έναν άνδρα, που ήταν στα τέσσερα, πάνω στο βρώμικο πεζοδρόμιο, με ένα λουρί, στην περιοχή Farringdom του Λονδίνου. Τότε, πολλοί είχαν αναρωτηθεί ποια ήταν η σχέση μεταξύ των δύο ατόμων και κάποιοι σκέφθηκαν ότι ήταν μια σκληρή σύζυγος που φερόταν με αυτόν τον αδιανόητο τρόπο στο σύζυγό της.

Το μυστήριο τελικά λύθηκε από την ίδια τη γυναίκα που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα «Independent» και εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. Οπως δήλωσε, η ίδια ονομάζεται Eden Avital Alexander και ήταν επί είκοσι χρόνια ηθοποιός του βρετανικού θεάτρου, ενώ ο άνδρας που την ακολουθούσε σαν πιστό σκυλί, είναι ένας σκηνοθέτης, που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε το συγκεκριμένο project.

Ναι, καλά διαβάσατε, επρόκειτο για ένα καλά σχεδιασμένο project του σκηνοθέτη, του οποίου το όνομα η γυναίκα δεν αποκάλυψε και ο στόχος ήταν να επιλεγούν οι καλύτερες αντιδράσεις των περαστικών οι οποίες θα αποτυπωθούν σε ένα τρίλεπτο φιλμ.

Η γυναίκα είπε ότι πραγματικά οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλες. Άλλοι της ζητούσαν να φωτογραφηθούν με το παράξενο ζευγάρι, άλλοι άρχισαν να την βρίζουν επειδή κακομεταχειρίζεται τον «σύζυγό» της, κάποιοι διαφώνησαν μαζί της για τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλοι της μίλησαν για τα δικαιώματα των ζώων!

Η ισότητα των δύο φύλων και τα όρια μεταξύ δημόσιας και προσωπικής ζωής θα απασχολήσουν, σύμφωνα με την ηθοποιό, το τρίλεπτο project στο οποίο συμμετείχε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook