Επίσκεψη στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης πραγματοποίησε το πρωί ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πλατανιά Νέα Εποχή, υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης Ντουντουλάκης.
Ο κ. Ντουντουλάκης που συνοδεύονταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Πλατανιά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Α.Κ κ. Λευτέρη Κοπάση, και στελέχη του Οργανισμού.
Στη συνάντηση με τον κ. Κοπάση και τα στελέχη του ΟΑΚ, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το δήμο Πλατανιά, ενώ από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ντουντουλάκη τέθηκαν θέματα που αφορούν τρείς άξονες.
Την διαχείριση των υδάτινων πόρων της ευρύτερης περιοχής, όπου παράλληλα τέθηκε και το θέμα της διαχείρισης του φράγματος Βαλσαμιώτη. Σχετικά με αυτό ζητήθηκε να ισχύσει η συμφωνία που έχει συναφθεί με τον πρώην ΟΑΔΥΚ και αφορά στα ανταποδοτικά οφέλη για το δήμο Πλατανιά.
Για το φράγμα του Σεμπρωνιώτη, ζητήθηκε από τον κ. Ντουντουλάκη η άμεση επικαιροποίηση των μελετών.
Ζητήθηκε ενημέρωση σε ο,τι αφορά τα οδικά έργα και το κομμάτι του ΒΟΑΚ στα όρια του δήμου Πλατανιά, καθώς και τους κάθετους άξονες.
Τέλος ζητήθηκε ενημέρωση για Ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιεί ο Ο.Α.Κ. και στα οποία υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής του δήμου Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook