Μια φωτογραφία που δείχνει νήπια να αναπαριστούν την Σταύρωση του Ιησού Χριστού σε σχολείο της Βραζιλίας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και το μικρό παιδάκι που κάνει τον Ιησού να είναι γεμάτο αίματα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Ο μικρός… Ιησούς, φορά ένα κομμάτι ύφασμα και αγκαθωτό στεφάνι, ενώ του έχουν ζωγραφίσει ψεύτικο μούσι και πληγές στο κορμάκι του.

\"paidaki1.jpg\"

Δίπλα του είναι δύο… Ρωμαίοι στρατιώτες που κατά πάσα πιθανότητα πρόσφεραν ξύδι στον Ιησού και τον τρύπησαν με ένα δόρυ, ενώ δύο μικρά κοριτσάκια υποδύονται την Παναγία και τη Μαρία τη Μαγδαληνή.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει περισσότερα από 230.000 share και like στο Facebook με τις αντιδράσεις να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν με άκρως αρνητικά σχόλια την έμπνευση αυτή των εκπαιδευτικών στη Βραζιλία, τονίζοντας ότι η κοινή λογική τελικά εκλείπει.

Πολλοί επίσης υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο σε παιδάκια του νηπιαγωγείου να κατανοήσουν το δράμα της Σταύρωσης του Ιησού και η έκθεσή τους με αυτόν τον τρόπο μπορεί και να τα πληγώσει.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook