Εκτενής αναφορά έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες από αρκετά ενημερωτικά και lifestyle portal στην Ελλάδα για τον Γάμο των Κινέζων που θα γίνει στην Κρήτη.
Το event είναι μοναδικό και όπως φαίνεται θα δώσει τεράστια δημοσιότητα και διαφήμιση για τον Τουρισμό της Κρήτης στην Κίνα, αφού για 10 ημέρες, περισσότεροι από 90 Κινέζοι, συμπεριλαμβανομένων των ζευγαριών, συγγενών, τηλεοπτικών συνεργείων και μάλλον και Δημοσιογράφων, θα γυρίσουν όλο το Νησί. 
Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Κοκκινάκη, Υπεύθυνη Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων στην εφημερίδα Espresso και στο espressonews.gr, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η θάλασσα του Αιγαίου, στην οποία οι Κινέζοι εντάσσουν και το Κρητικό πέλαγος, είναι γι\’ αυτούς θάλασσα της αγάπης και μπροστά σε αυτήν θέλουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαφημιστικό πρότζεκτ. Θα προβληθούμε ως Χανιά, ως Κρήτη, ως Ελλάδα. Θα προβάλουμε την πολυπολιτισμική μας κληρονομιά, την παράδοσή μας, τα φυσικά μας μνημεία, τις παραλίες μας, τη γαστρονομική μας παράδοση και γενικότερα θα αναδείξουμε τη φιλοξενία μας».

Δείτε όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας εδώ.


Ναπ.Σ
.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook