Με τον συνδυασμό \”Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης\” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Κισάμου τον κ.Γιώργο Αννουσάκη, θα είναι υποψήφια σύμβουλος η κα Μαριλένα Χαιρετάκη, η οποία σε δημόσια επιστολή της αναφέρει τα εξής:
\”Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης. Γιατί;
Γιατί δεν υποκινούμαστε και δεν υποστηριζόμαστε από κανέναν. Δεν έχουμε κανένα κόμμα πίσω μας και καμία πολιτική σκοπιμότητα. Δεν έχουμε χρήματα και σπόνσορες από τον κόπο του συνδημότη μας να σκορπίσουμε για «κατέβουμε» και να κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές. Πήραμε την απόφαση μας, μόνοι μας, γιατί θέλουμε να είμαστε και να βλέπουμε μια γενιά μπροστά. Για να μπορέσει επιτέλους η Κίσσαμος να γίνει αυτό που έπρεπε να είναι δεκαετίες τώρα. Η ανάγκη για αλλαγή του πολιτικού τοπίου στην Κίσαμο είναι πλέον επιτακτική.
Στο πρόσωπο του Αννουσάκη Γιώργου αλλά και στον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης είδαμε την αληθινή, ανιδιοτελή επιθυμία του να αλλάξουν τα πράγματα για την περιοχή μας. Επιθυμία που θα προσπαθήσουμε μαζί τους να κάνουμε πράξη χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Πάμε μαζί τους γιατί είναι νέοι άνθρωποι, με όρεξη, με δυνατότητες. Πάμε όλοι μαζί γιατί είμαστε νέοι με ανησυχίες και όνειρα για τον τόπο μας. 
Ελάτε μαζί μας για μία προσπάθεια χωρίς σκοπιμότητες.
Με εκτίμηση
Χαιρετάκη Μαριλένα
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος \”Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης\”\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook