Σε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους του Τεκέ για όλα τα θέματα που αφορούν στο δήμο όπως το νερό, το κυκλοφοριακό και η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων και πράσινου, συμμετείχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών». 
Εκτός από τα αμιγώς οργανωτικά θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία του δήμου, κυρίαρχο ήταν το θέμα της απαξίωσης και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς το πολιτικό προσωπικό.
Ο κ. Λαμπρινός είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ανανέωση που φέρει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και να καλέσει τον κόσμο, όχι μόνο να δείξει εμπιστοσύνη αλλά κυρίως να μετέχει στο «οικοδόμημα» ενός νέου δήμου. 
«Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους στους επαγγελματικούς τους χώρους οι οποίοι διαισθάνθηκαν την ανάγκη, οι περισσότεροι για πρώτη φορά, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ώστε ο δήμος να μπει σε μια νέα τροχιά, με την ενεργό συμμετοχή των δημοτών. Να επιτύχουμε συμμετοχική διακυβέρνηση που θα επιτρέψει στο δήμο, σε όλους εμάς, να ζήσουμε σε ένα Ηράκλειο αντάξιο της ιστορίας και των δυνατοτήτων του» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπρινός. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook