Με τρεις… ροπαλιές από τον Μάρκο Μαραγκουδάκη ο Α.Ο. Χανιά φώναξε \”παρών\” στη \”μάχη\” της ανόδου.

Η Χανιώτικη ομάδα πανηγύρισε μια ιστορική νίκη με 3-0 απέναντι στον Ηρακλή, που είχε να δεχθεί τόσα γκολ από τον Δεκέμβριο του 2009!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των \”μπλε\” ο Ρεθυμνιώτης φορ, που πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Πως ξεκίνησαν

Ο Σεροπιάν παρέταξε την ομάδα του με τον Θεοδωρόπουλο κάτω από την εστία και τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τ\’ αριστερά) τους Παγώνη, Χατζηισαΐα, Πιθαρούλη, Μανωλά. Πότσι και Γκούμας αποτέλεσαν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Ο Βασιλόγιαννης ήταν στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Πάγκαλος στο αριστερό και ο Κοσταντίνοφ κινούνταν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαραγκουδάκη.

Από την άλλη ο Γκιγέρμο Όγιος παρέταξε τον Κολίτσι κάτω από την εστία, τους Μπουκουβάλα και Κοντοδήμο στα άκρα (δεξιά-αριστερά) και τους Σαββίδη, Παπαστεριανό στο κέντρο της άμυνας. Ο Ιντζόγλου ήταν το μοναδικό αμυντικό χαφ, με τους Λίμα και Πουρτουλίδη να κινούνται μπροστά του, τους Τσιλιανίδη, Ονουάτσι στα πλευρά της επίθεσης και τον Ζάχορα στην κορυφή.

Ο Μάρκος… χτύπησε τρεις φορές

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα του ματς για τον Α.Ο. Χανιά, που κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ κεφαλιές του Μάρκου Μαραγκουδάκη, από εκτελέσεις φάουλ του Βασιλόγιαννη. Στην πρώτη περίπτωση (στο 13\’) ο Βασιλόγιαννης βρήκε \”συστημένο\” τον Μαραγκουδάκη, ενώ στην δεύτερη (17\’) μεσολάβησε η κεφαλιά -που κατέληξε σε πάσα- του Χατζηισαΐα.

Στο 32\’ ο \”Γηραιός\” έφτασε στη μείωση του σκορ, χάνοντας διπλή ευκαιρία με Τσιλιανίδη, Ονουάτσι, αλλά στο 35\’ ήταν η ώρα και πάλι του Μαραγκουδάκη! Ο Βασιλόγιαννης είχε και πάλι συμμετοχή στο γκολ, αφού από το δικό του σουτ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ιντζόγλου και… στρώθηκε στον Μαραγκουδάκη, που με πλασέ έκανε το χατ-τρικ για το 3-0!

Καλή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο

Ο ΑΟΧ στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και παρότι ο Ηρακλής είχε την κατοχή δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξαναμπεί στο ματς. Ο Όγιος άλλαξε και τα δύο στόπερ του, αλλά ο Κοντέων με δεύτερη κίτρινη στο 69\’ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες σε μόλις 23\’ συμμετοχής. 

Φάσεις-γκολ
10\’ Καλή σέντρα του Κοντοδήμου ο Ονουάτσι δεν μπορεί να βρει τη μπάλα και να τη στείλει προς την εστία. 
13\’ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλόγιαννης εκτελεί το φάουλ, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (1-0).
17\’ ΓΚΟΛ: Από εκτέλεση φάουλ και πάλι του Βασιλόγιαννη ο Χατζηισαΐας βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και ο Μαραγκουδάκης με τον ίδιο τρόπο \”νικάει\” για δεύτερη φορά τον Κολίτσι (2-0).
23\’ Σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Χατζηισαΐας διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζάχορα. 
27\’ Κακό διώξιμο του Κοντοδήμου ο Μαραγκουδάκης παίρνει την κεφαλιά και από κόντρα στον Λίμα η μπάλα καταλήγει κόρνερ. 
32\’ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή. Το σουτ του Σαββίδη αποκρούει στη γραμμή ο Παγώνης και στη συνέχεια ο Ονουάτσι με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
33\’ Ο Βασιλόγιαννης εκτελεί με πάσα το φάουλ για τον Κοσταντίνοφ, το σουτ του οποίου κατέληξε αρκετά έξω από την εστία.
35\’ ΓΚΟΛ: Στην κόντρα για τον ΑΟΧ ο Πάγκαλος σεντράρει για τον Βασιλόγιαννη, το σουτ του οποίου κοντράρει στον Ιντζόγλου, για να πλασάρει από κοντά για το χατ-τρικ και το 3-0 ο Μαραγκουδάκης.
41\’ Σέντρα του Κοσταντίνοφ ο Μαραγκουδάκης παίρνει ακόμα μια κεφαλιά αλλά ο Κολίτσι μπλοκάρει.
56\’ Ο Τσιλιανίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Βασιλόγιαννη και πάσαρε στον Λίμα, το σουτ του οποίου περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Θεοδωρόπουλου.
57\’ Από πάσα του Πουρτουλίδη ο Ζάχορα μέσα από την περιοχή πλασάρει για να στείλει τη μπάλα άουτ.
69\’ KOKKINH: Ο Κοντέων που είχε περάσει στο ματς με την έναρξη του β\’ ημιχρόνου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για κράτημα στον Μαραγκουδάκη.
76\’ Σέντρα του Κοντοδήμου κεφαλιά του Σιατραβάνη άουτ. 
78\’ Ο Γωνιωτάκης πέρασε στον Κοσταντίνοφ που ξεμαρκαρίστηκε ωραία και σούταρε για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κολίτσι.
81\’ Ατομική ενέργεια του Πάγκαλου που στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ περίμεναν την πάσα Γωνιωτάκης, Μαραγκουδάκης. 
85\’ Ο Ζάχορα πλασάρει από κοντά και ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει.
86\’ Πάσα του Μαραγκουδάκη, σουτ του Γκούμα μπλοκάρει εύκολα ο Κολίτσι.
90\’ Σέντρα του Κοντοδήμου πλασέ του Ζάχορα και νέα σπουδαία επέμβαση του Θεοδωρόπουλου, που αρνείται δευτερόλεπτα μετά το γκολ και στον Πουρτουλίδη

90+2\’ Εντυπωσιακή \”κούρσα\” του Πάγκαλου, που πλασάρει για να διώξει εντυπωσιακά ο Κολίτσι.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Σαββόγλου-Πρέντας (Δυτικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Κίτρινες: Πουρτουλίδης (11\’), Πότσι (20\’), Κοντέων (47\’), Γκούμας (68\’), Κοντέων (69\’), Κοσταντίνοφ (76\’), Χατζηισαΐας (87\’)
Κόκκινη: Κοντέων (69\’)

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (52\’ λ.τρ. Καμπλιώνης), Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι (77\’ Γωνιωτάκης), Γκούμας, Βασιλόγιαννης (65\’ Ζντράβκοβιτς), Κοσταντίνοφ, Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος.
Ηρακλής (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός (46\’ Κοντέων), Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Λίμα, Ιντζόγλου, Σαββίδης (60\’ Σιατραβάνης), Ζάχορα, Τσιλιανίδης (84\’ Σκόρτσα), Ονουάτσι.

Για το φωτορεπορτάζ του αγώνα πατήστε ΕΔΩ.

3η αγωνιστική
Α.Ο. Χανιά-Ηρακλής 3-0
Νίκη Βόλου-Κέρκυρα 1-0
(31\’ Μανουσάκης)
Αιγινιακός-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
(37\’ Μπελόν-81\’ πέν. Πατσατζόγλου)
Φωστήρας-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
(88\’ Σμυρλής)

Η βαθμολογία 
1.Ολυμπιακός Βόλου 9
-.Κέρκυρα 9
—————————————-
3.Νίκη Βόλου 8
—————————————-
4.Αιγινιακός 7
-.Ηρακλής Ψαχνών 7
6.Α.Ο. Χανιά 4
7.Ηρακλής 3
8.Φωστήρας 3

Η επόμενη αγωνιστική 
(Τετάρτη 23 Απριλίου)
(15.30-ΟΤΕ TV)
Ηρακλής-Αιγινιακός στο Καυταντζόγλειο Στάδιο
Κέρκυρα-Φωστήρας στο Ε.Α.Κ. Κέρκυρας

(18.00-ΟΤΕ ΤV)
Νίκη Βόλου-Α.Ο. Χανιά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου στο Δημ. Στάδιο Ψαχνών

Λ. Αντ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook