Η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου ,συνεχίζει τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να στηρίξει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες τόσο εν όψει του Πάσχα, όσο και για τη στήριξη των δομών του Κοινωνικού Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής προέβη στην προμήθεια κρέατος από ιδίους πόρους του Δήμου και ειδικά ενόψει Πάσχα η δράση στήριξης περιλαμβάνει τη χορήγηση διατακτικών για την προμήθεια περίπου 12 τόνων κρέατος (αρνί και κοτόπουλο) σε περισσότερες από 3000 οικογένειες

Οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν ώστε να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την οικογένειά τους.

«Στεκόμαστε με αλληλεγγύη κοντά σε εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αλλά με διακριτικότητα και σεβασμό» δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Οι δράσεις μας συνεχίζονται επεσήμανε ο κ. Κουράκης προκειμένου να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή, έχοντας διαρκώς το βλέμμα μας στραμμένο στον πολίτη και ιδιαίτερα τους αδύναμους».

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Συγγελάκη τόνισε ότι μέσα σε συνθήκες κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους ο Δήμος Ηρακλείου στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη με πλήθος υπηρεσιών φροντίδας αλλά και παροχή αγαθών, ώστε κάθε δημότης να νοιώσει ότι ενδιαφέρεται για τη ζωή και τα προβλήματά του.