​Ο 17χρονος Kurt Coleman έχει σίγουρα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι απλά τέλειος.

Είναι ο πιο διάσημος έφηβος της Αυστραλίας, έχει περισσότερους από 170.000 φίλους στο Facebook και περίπου 85.000 followers στο Instagram, ενώ όπως λέει είναι η… «Paris Hilton» της Αυστραλίας.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ: 17χρονος λέει ότι είναι η Paris Hilton της Αυστραλίας

paris1.jpg

«Η Paris Hilton είναι η έμπνευσή μου. Είναι σαν κι εμένα και γι’ αυτό την αγαπώ», λέει και την ίδια ώρα γεμίζει τη σελίδα του στο Facebook με απίστευτα ναρκισσιστικές φωτογραφίες του.

paris2.jpg

«Είμαι καυτός και λατρεύω τον εαυτό μου. Ο κόσμος με ζηλεύει πολύ και μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν. Αγαπώ τον εαυτό μου», είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που δημοσίευσε στο προφίλ του, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

paris3.jpg

Η δημοσιότητα του Kurt είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή βιομηχανία γύρω από το όνομά του, με διάφορα προϊόντα που σχετίζονται με εκείνον να κατακλύζουν την Αυστραλία.

paris4.jpg

Η Kurt Coleman Supply Company, όπως λέγεται η εταιρεία του, προωθεί αφίσες του 17χρονου σε εκατομμύρια εφήβους σε όλο τον κόσμο για να τους θυμίσει ότι πρέπει να είναι ο εαυτός τους και να μην τους νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Ο ίδιος απαντά σε αυτούς που χρησιμοποιούν το όνομά του για να βγάλουν χρήματα:

paris5.jpg

«Είναι τόσο αστείο που δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι γελοίο. Βγάζουν χρήματα με το πρόσωπό μου, οπότε θα βγάλω κι εγώ χρήματα από αυτούς».

Όπως λέει, πολύς κόσμος του μιλά καθημερινά στο δρόμο και είναι τέτοια η αντίδρασή του που πολλές φορές αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

paris6.jpg

«Όλοι έχουν πάθει ψύχωση μαζί μου. Κι εγώ έχω πάθει ψύχωση μαζί μου», είπε, ενώ δεν παρέλειψε να πει και την άποψή του για το πού βρίσκεται το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

paris7.jpg

«Το μαλαισιανό αεροσκάφος πέταξε πάρα πολύ ψηλά και βγήκε από την ατμόσφαιρα γι’ αυτό και δεν μπορούν να το βρουν. Πήγε στο διάστημα», είπε. Τα σχόλια… δικά σας.

paris8.jpg

star.gr