Τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του παρουσίασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Με δημόσια τοποθέτησή μου πριν λίγο καιρό σας ανέπτυξα, όπως είχα υποχρέωση, όλους εκείνους τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους κρίνεται απαραίτητη η συσπείρωση όλων των Ανωγειανών δυνάμεων στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 18 Μαΐου.

Ένιωσα το χρέος να παραθέσω σε όλους την παρούσα κατάσταση με στόχο την κινητοποίηση και την υπεράσπιση του κληροδοτήματος των προηγούμενων γενεών, οι οποίες μας παρέδωσαν τα Ανώγεια με τη σημερινή τους υπερήφανη δυναμική.

Γι΄ αυτό συναντήθηκα με εκπροσώπους όλων των πολιτικών παρατάξεων των Ανωγείων και τους ανέπτυξα όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας και τους λόγους που υπαγορεύουν σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τη συσπείρωση όλων γύρω από ένα κοινό στόχο. Τους κάλεσα όλους σε μια ενωτική κίνηση, όχι με γνώμονα τα κομματικά συμφέροντα, αλλά αποκλειστικά το μελλοντικό συμφέρον των Ανωγείων.

Όλοι οι συνομιλητές μου συμφώνησαν, τόσο με την πραγματικότητα των ζητημάτων αυτών όσο και με την ανάγκη ισχυρής δημοτικής αρχής κατά την επόμενη πενταετία. Όμως, εκείνο που φάνηκε να αποτρέπει μια κοινή ενωτική προγραμματική κάθοδο στις εκλογές, ήταν οι κεντρικές πολιτικές επιλογές των κομμάτων τους.

Επειδή σε όλη μου την διαδρομή επέλεξα μάχιμη στάση για την πρόοδο του τόπου μου, μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω προσπάθειας, έχοντας πάντα ως βασικό πυλώνα των επιλογών μου το συμφέρον του Δήμου και των Ανωγειανών, επιλέγω ξανά την κάθοδό μου στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου, ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος. Έτσι, συνεχίζω την προσπάθεια για διάλογο με κάθε Ανωγειανό καταρτίζοντας ένα αξιόμαχο ενωτικό ψηφοδέλτιο συστράτευσης για τον τόπο μας. Όσοι προβάλλουν ακόμα και σήμερα ιδεολογικά διλήμματα, είναι μακριά από τη σκληρή πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει η κοινωνία μας τα επόμενα κρίσιμα χρόνια.

Σήμερα σας παρουσιάζω τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού μας :

Ενωτική Δημοτική Κίνηση – τ’ Ανώγεια του Μέλλοντος

Ανδρεαδάκη Ιωάννα του Γεωργίου, Σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας

Βρέντζου Ευαγγελία (Εύη) του Βασιλείου, Οικονομολόγος, Μsc στη Βιοηθική

Δακανάλης Μιχάλης του Νικολάου, Κτηνοτρόφος

Καλομοίρης Χαράλαμπος του Δημητρίου, Έμπορος

Κοντογιάννης Εμμανουήλ του Ιωάννου, Συνταξιούχος

Μαυρόκωστας Ρούσσος του Βασιλείου, Κτηνοτρόφος

Μανουράς Μιχάλης του Ιωάννη, Κτηνοτρόφος

Νταγιαντάς Αντώνιος του Αλεξάνδρου, Αναλυτής Προγραμματιστής Η/Υ

Ξημέρης Σάββας του Γεωργίου, Οδοντίατρος

Ξυλούρης Σοφοκλής του Ιωάννου, Απόστρατος Αξιωματικός

Σαλούστρος Γεώργιος του Εμμανουήλ, Επιχειρηματίας

Σαμόλης Εμμανουήλ του Ιωάννη, Κτηνοτρόφος

Σπαχής Οδυσσέας του Εμμανουήλ, Κτηνοτρόφος

Φασουλάς Βασίλειος του Δημητρίου, Επιχειρηματίας

Χαιρέτης Εμμανουήλ του Βασιλείου, Οικονομολόγος, Μsc Οικονομική Θεωρία και Πολιτική

Τα προηγούμενα χρόνια αποδείξαμε ότι έχουμε Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάπτυξη των Ανωγείων. Παρά την κρίση, υλοποιούμε αταλάντευτα, παράλληλα με το κοινωνικό έργο, ένα πλούσιο και οραματικό αναπτυξιακό σχεδιασμό. Το Σχέδιο και το Όραμά μας για τ’ Ανώγεια και η διεκδικητικότητά μας για τους Ανωγειανούς αποτελούν το εχέγγυό μας για την επόμενη περίοδο. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την αναπτυξιακή πορεία των Ανωγείων εφαρμόζοντας παράλληλα δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Καλούμε, λοιπόν, σε συστράτευση όλους τους Ανωγειανούς που δε δεσμεύονται από κομματικές εξαρτήσεις, που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση και διεύρυνση των διαχρονικών κοινωνικών κατακτήσεων των Ανωγείων.

Καλούμε σε συστράτευση όσους επιθυμούν να εκφράσουν δημόσια την ενωτική τους βούληση, για να διαμορφώσουμε ΜΑΖΙ ένα ισχυρό διεκδικητικό αποτελεσματικό σχέδιο δράσης, που θα βασίζεται στα πραγματικά οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά ζητήματα της Ανωγειανής Κοινωνίας.

Για να κάνουμε πιο ισχυρή τη Δημοτική Αρχή στο επόμενο δύσκολο διάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook